1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. Exterio Amsterdam sedací souprava

Exterio Amsterdam sedací souprava

Sedací souprava která se svým elegantním provedením hodí zejména do interiéru, ale díky použitému materiálu \"Silvertex\" se nemusíte obávat ani vnějšího použití a nepříznivých vlivů počasí.

Exteriérová sedací souprava Amsterdam je sestavena ze samostatných modulů a tak ji můžete přizpůsobit na jakoukoliv terasu či zahradu, stačí přehodit jednotlivé moduly nebo  ještě dokoupit a můžete si tak vyskládat sedací soupravu podle vašich představ.

 

Silvertex

Silvertex je jedinečný materiál, který nebyl nikdy předtím použit. Je velmi odolný, přesto má elegantní vzhled. Je to materiál který je na 100% odolný vůči povětrnostním vlivům a rychleschnoucí, což zaručuje vašemu nábytku bezúdržbové užívání během celého roku v exteriéru nebo interiéru. Je to vinylové čalounění, vyrobené nejpokročilejší silver ion technologií. Má vzhled textilie, ale je to syntetický materiál. Silvertex je UV stabilní a stálobarevný. Přesto je šetrný k životnímu prostředí a odolný vůči plísním, je nehořlavý, odolný i vůči olejovým skvrnám a díky stříbrným vláknům i vůči různým bakteriím.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (Silvertex), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

3x rohový modul

2x středový modul

1x taburet

 

Rozměry

rohový modul: 95/95/70 cm (š/h/v)

středový modul: 95/95/70 cm (š/h/v)

taburet: 95/95/40 cm (š/h/v)

výška sedu: 40 cm

 

Materiál

Silvertex / impregnované dřevo

 

Prostorová dispozice

300 x 300  cm

Styl:
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu exterio 83420,-

Další Zahradní sedací soupravy