1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. Klasické
  5. Etno
  6. Moderní
  7. Exterio Colorado sedací souprava

Exterio Colorado sedací souprava

Sedací souprava s nádechem luxusu, díky stolu a konstrukci křesel z masivního akátového dřeva, v přírodní barvě a pohodlnými nadýchanými sedáky a polštáři. Souprava se díky nadčasovému designu  nikdy neokouká a kvalitní dřevo bude moderní vždy. 

 

 

Akátové dřevo

Akátové dřevo je nejpevnější, hodně houževnaté a nejstabilnější dřevo rostoucí v střední Evropě. Zřejmě právě proto je nejvhodnější a také nejpoužívanější pro výrobu zahradního nábytku od kterého očekáváme dlouhou životnost a tvarovou stálost. Akátové dřevo přirozeně výborně odolává nepříznivým povětrnostním vlivům, dřevokazným houbám a hmyzu. Po akátovém dřevu, krom výrobců zahradního nábytku, rádi sáhnou také vinaři u výroby sudů nebo stavebníci u stavby altánků nebo terasových desek. Na terasu vyloženou deskami z akátového dřeva si tak bez obav můžete umístit také svůj zahradní nábytek a oboje vám při dostatečné starostlivosti vydrží doslova věčnost.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (hliník, umělý ratan), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV záření. Kvalitní a pevná hliníková konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1x 2-sedačka

2x křeslo

1x stolek

 

Rozměry

2-sedačka: 137/72/75 cm (š/h/v)

křeslo: 72/72/75cm (š/h/v)

stolek: 110/60/35 cm (š/h/v)

výška sedu: 38 cm

 

Materiál

akátové drevo

 

Prostorová dispozice

280 x 260 cm

 

 

 

 

 

Styl: Moderní,Etno,Klasické
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 41980,-

Další Zahradní sedací soupravy