1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. Moderní
  5. Exterio Orlando sedací souprava

Exterio Orlando sedací souprava

Moderní design zahradní sedací soupravy Orlando bez pochyb zpestří každou terasu nebo zahradu. Krom moderního a neokoukaného designu, sedací souprava nabídne také nekonečné pohodlí a flexibilitu. Rohovou sedačku lze rozdělit a získat tak úplně jiný vzhled. Součástí jsou také dva praktické stolky s deskou z kvalitního teakového dřeva, dík kterým budete mít letní drinky a jiné maličkosti vždy po ruce.

 

 

Teakové dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (teakové dřevo / hliník), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

2x 2-sedačka

1x rohový modul

1x konferenční stolek

1x příruční stolek

 

Rozměry

2-sedačka: 160/86/70 cm (š/h/v)

rohový modul: 86/86/70 cm (š/h/v)

konferenční stolek: 73/73/30 cm (š/h/v)

příruční stolek: 73/36,5/30 cm (š/h/v)

 

Materiál

hliník / teakové dřevo

 

Prostorová dispozice

300 x 250 cm

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 47020,-

Další Zahradní sedací soupravy