1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Exterio Lisbon 1+6 stolní souprava

Exterio Lisbon 1+6 stolní souprava

Stolní souprava Lisbon okouzlí svým elegantním designem spojeným s pocitem útulnosti, který navodí teplé teakové dřevo. Stolní souprava je složená z velkorysého stolu a šesti pohodlných židlí, které jsou navíc snadno skladné díky možnosti stohování.

 

 

Teakové dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (nerezová ocel / teakové dřevo / textilén), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1 x stůl Lisbon

6 x židle Lisbon

 

Rozměry

stůl: 152/90/76 cm (š/h/v)

židle: 55/61/90 cm (š/h/v)

výška sedu: 45 cm

 

Materiál

nerezová ocel / teakové dřevo / textilén

 

Prostorová dispozice

250 x 200 cm

Styl:
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 44780,-

Další Zahradní nábytek