1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Etno
  5. Moderní
  6. Exterio Polaris Cuba natur stolní souprava

Exterio Polaris Cuba natur stolní souprava

Stylová 5-dílná stolní souprava Polaris Cuba nabízí elegantní kombinaci moderního akátového stolu s pohodlnými židlemi s výpletem z umělého ratanu.

Konstrukce židlí je navíc vyrobena z pevně svařené hliníkové konstrukce a eště ošetřena práškovou barvou. Tato kombinace trvanlivých materiálů Vám zaručí téměř bezúdržbové mnoholeté užívání.

 

Akátové dřevo

Akátové dřevo je nejpevnější, hodně houževnaté a nejstabilnější dřevo rostoucí v střední Evropě. Zřejmě právě proto je nejvhodnější a také nejpoužívanější pro výrobu zahradního nábytku od kterého očekáváme dlouhou životnost a tvarovou stálost. Akátové dřevo přirozeně výborně odolává nepříznivým povětrnostním vlivům, dřevokazným houbám a hmyzu. Po akátovém dřevu, krom výrobců zahradního nábytku, rádi sáhnou také vinaři u výroby sudů nebo stavebníci u stavby altánků nebo terasových desek. Na terasu vyloženou deskami z akátového dřeva si tak bez obav můžete umístit také svůj zahradní nábytek a oboje vám při dostatečné starostlivosti vydrží doslova věčnost.

 

Stolní souprava je díky použitým materiálům (hliník / umělý ratan), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV záření. Kvalitní a pevná hliníková konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1x stůl Polaris 110

4x židle Cuba natur

 

Rozměry

stůl Polaris 110: Ø110/76 cm (průměr/v)

židle Cuba natur: 59/59/87 cm (š/h/v)

výška sedu: 45 cm

 

Prostorová dispozice

200 x 200 cm

Styl: Moderní,Etno
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 22100,-

Další Zahradní nábytek