1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Etno
  5. Moderní
  6. 4 Seasons Outdoor Louvre stolní souprava

4 Seasons Outdoor Louvre stolní souprava

Příjemně elegantní a moderní stolní souprava Louvre je jako stvořená pro stolování na terase či předzahrádce a vždy poskytne dostatek místa i pro večerní posezení s rodinou či přáteli. Hrubě vypleten ratanový výplet spolu s tmavou hliníkovou konstrukcí a stolové desky z kvalitního teakového dřeva působí příjemně kontrastně a velmi vzdušně. Díky kombinaci materiálů výborně odolávajícím jakémukoli počasí, včetně sedáků a polštářů se speciální výplní Quick Dry Foam, si extra pohodlí interiérového sezení lehce přenesete i na svou terasu v exteriéru.

 

 

iOS & Android aplikace

Stáhněte si aplikaci 4 Seasons Outdoor a můžete hned vidět, který zahradní nábytek bude u vás na zahradě nejkrásněji vypadat.

 

 

Zahradní nábytek od 4 Seasons Outdoor může být ponechán venku 12 měsíců v roce. Není třeba tahat těžké stoly a židle při horším počasí pod střechu. I v zimním období bude Vaše terasa působit útulněji.

Nabízíme možnost vyskládat si soupravu dle vlastní představy a dostupného prostoru. Modulární zahradní nábytek může být libovolně rozšířen.

Hlavní výhodu zahradního nábytku 4 Seasons Outdoor je speciální výplň pro polštáře a podušky \"Quick Dry Foam\", přes kterou voda jednoduše proteče a už nemusíte polštáře a podušky ukrývat před deštěm. Díky Olefin vláknům jsou potahy velmi přijemné také na dotek.

 Složení

1x stůl s teakovou deskou

6x jídelní křeslo

 

Rozměry

stůl s teakovou deskou: Ø160/76 cm (průměr/v)

 

jídelní křeslo: 58/56/83 cm (š/h/v)

výška sedu: 49 cm

 

Prostorová dispozice240 x 240 cm

 

Quick Dry Foam

Jak již samotný název 4 Seasons Outdoor napovídá, s klidem můžete zapomenout na starosti, kam s nábytkem během nepříznivého počasí. Nechte bez obav nábytek venku během celého roku, na to je určen a důkladně testován. Déšť ani zima nemají šanci.

 

Styl: Moderní,Etno
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 97980,-

Další Zahradní nábytek