1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Moderní
  5. Exterio Mexico teakový roztahovací stůl antracitový

Exterio Mexico teakový roztahovací stůl antracitový

Moderní a velmi praktický zahradní roztahovací stůl z kvalitní teakovou deskou a možností roztažení až na 240 cm. Díky promyšlenému mechanismu nebylo nikdy roztažení stolu jednodušší a zvládne ho každý pouze jednou rukou.

 

Teakové dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (hliník / teakové dřevo), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Rozměry

180 - 240/90/77 cm (š/h/v)

 

Materiál

hliník / teakové dřevo

 

Prostorová dispozice

240 x 90 cm

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 27980,-

Další Zahradní nábytek