1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Skandinávské
  5. Provence
  6. Moderní
  7. Douceur d\'intérieur WC podložka VITAMINE, 45 x 45 cm, tmavá šedá

Douceur d\'intérieur WC podložka VITAMINE, 45 x 45 cm, tmavá šedá

Matka na WC VITAMINE, 45 x 45 cm, tmavě šedá. Studená podlaha v koupelně, v době ranního nebo večerního toalety nemusí být nutností. Velmi jednoduchým a efektivním řešením je koupelnové koberce, které zaručí správné pohodlí pro bosé nohy. To je také důležité pro bezpečnost. Podložka absorbuje stříkanou vodu a chrání proti sklouznutí na mokrých dlaždicích. To je velmi důležité zejména v případě, že koupelna je používána staršími lidmi a dětmi. Podívejte se na náš sortiment a vyberte si ze široké škály toaletních rohoží, protiskluzových rohoží a dalších koupelnové rohože!

Jedním z nejčastěji doporučených produktů je toaletní rohož VITAMINE. Je vyrobena z vysoce kvalitního mikrovlákna. Jedná se o materiál, z něhož se vyrábí mnoho vysoce kvalitních výrobků, přizpůsobených pro použití v koupelnách. Záchodová rohož VITAMINE má rozměry: 45 cm x 45 cm (délka x šířka), díky čemuž se vejde i do malých interiérů.

Jeho tmavě šedá barva dokonale zapadá do moderních, skandinávských a klasických interiérů. Je to produkt renomované značky Douceur d\'intérieur, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních interiérových předmětů. Toaletní koberec VITAMINE dokonale diverzifikuje vzhled koupelny . Umístěte ji do koupelny a vychutnejte si teplé, pohodlné pro bosé nohy!

Vlastnosti produktu:

  • Toaletní rohož VITAMINE,
  • rozměry: 45 cm x 45 cm,
  • mikrovlákno,
  • tmavě šedá, vhodná do interiérů v moderním,
  • skandinávském a klasickém stylu,
  • výrobek francouzské značky Douceur d\'intérieur.

Styl: Moderní,Provence,Skandinávské
Kategorie: Koupelnové předložky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 169,-

barva: černá
délka (cm): 45
délka (cm):: 45
dominantní barva: antracit
dominantní materiál: mikrofibra
šírka (cm): 45
šírka (cm):: 45

Další Koupelnové předložky