1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Matějovský koupelnová předložka SOFT světle šedá 60/100 cm
Matějovský koupelnová předložka SOFT světle šedá 60/100 cm - POVLECENI-OBCHOD.CZ

Matějovský koupelnová předložka SOFT světle šedá 60/100 cm

Koupelnová předložka SOFT Vám poskytne dokonalý komfort a hravě doplní interiér koupelny. Decentní melír tón v tónu vytváří elegantní barevné provedení. Vlas je vyroben z jemné 100% polyakrylové příze, povrch je na omak velmi hebký (výška vlasu je 2,5 cm). Spodní strana je opatřena protiskluzovou vrstvou (materiálem Supron). Hrany jsou zaoblené a pevně obšité

Údržba: Předložky vždy perte samostatně na 40 °C, oddělené od ostatního prádla, aby nedocházelo ke zbytečnému znečištění. Zvolte prací cyklus s vysokou hladinou vody, aby došlo k řádnému vymáchání a vyčištění vlasu. Ideální je použití pracího prostředku na jemné prádlo. Předložky nežehlete ani nemandlujte. Sušení v sušičce nedoporučujeme, příliš vysoké teploty mohou způsobit poškození jemných vláken a protiskluzové vrstvy. Předložku je také dobré čas od času vyklepat nebo vysát, aby usazené nečistoty neničily jemnou strukturu, popř. aby při praní nepoškodily vnitřní ústrojí pračky. Předložky nenechávejte na podlaze promočené, vždy věnujte pozornost možnosti přirozeného sušení, např. v blízkosti radiátoru. Vyhněte se však sušení na rozpáleném zdroji tepla, aby nedošlo k poškození protiskluzové vrstvy.

TIP! Při prvním praní může dojít k pouštění zbytkového množství jemných chloupků z výroby. Před prvním použitím proto doporučujeme předložku důkladně vyprat, nejlépe v síťce nebo sáčku, aby nedošlo ke zbytečnému znečištění bubnu a filtru v pračce.

Styl:
Kategorie: Koupelnové předložky


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Koupelnové předložky
Produk byl v nabídce e-shopu: POVLECENI-OBCHOD.CZ

Další Koupelnové předložky