1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Klasické
  5. EH Excellent Houseware Sada plechů na koláče a vdolky, 4 kusy

EH Excellent Houseware Sada plechů na koláče a vdolky, 4 kusy

Sada plechů na koláče a vdolky, 4 kusy je základním kuchyňským doplňkem pro všechny milovníky domácího pečiva. Kvalitní formy na pečení zajišťují, že koláče a sušenky rovnoměrně pražené, hnědé a nehoří. Formy na dorty dávají pečení originální tvary a jejich správná konstrukce umožňuje odstranit hotový výrobek z formy na pečení, aniž by byla ohrožena jeho struktura, únos nebo rozpadat.

Plech na

pečení holandské značky Home & Styling Collection má rozměry 37 x 26 x 2. Vyšší forma je 38 x 27 x 6,5 cm, což nám umožní pečeme vyšší koláče, jako jsou kvasnice, mrkev nebo tvarohový koláč. V sadě je také forma pro přípravu 6 muffinů - velikost desky je 26 x 18 x 3 cm a tradiční velikost kaskinu 25 x 13 x 5 cm.

Sada pečících forem z holandské značky Home & Styling Collection vám umožní připravit lahodné domácí pečivo v pohodlí domova. Bude to určitě platit nejen z prázdnin, ale také při organizaci setkání s přáteli nebo rodinou na volném prostranství nebo doma. Všechny formy jsou pečlivě vyrobeny z vysoce kvalitních surovin s dlouhou životností. Kromě tohonestikální povlak zabraňuje tomu, aby se těsto přilepilona povrch, což silně ovlivňuje rychlé a pohodlné odstranění těsta z formy po pečení.

Vlastnosti produktu:

  • sada forem na pečení klasických a populárních šap,
  • univerzální plech na pečení pro domácí koláče x 4,
  • lamely jsou vyrobeny z nepřilnavého plastu (nepřilnavého),
  • Vysoce kvalitní formy na pečení z Home & Styling Collection.

Styl: Klasické
Kategorie: Kuchyňské nádobí
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 429,-

barva: černá
délka (cm): 38
délka (cm):: 38
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
šírka (cm): 27
šírka (cm):: 27
výška (cm): 6,5

Další Kuchyňské nádobí