1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Temně rudé

Temně rudé Kuchyňské nádobí

Poradíme vám, jak vybrat kuchyňské nádobí, hrnce, pánve, poklice, zavařovací hrnce, wok pánve, konvice na vodu, nádobí na indukční desku, keramické nádobí, sady nádobí. Vybírejte a porovnávejte zboží z mnoha e-shopů. Jídelní nádobí (talíře, skleničky, hrníčky) najdete zde Temně rudé hrnce, Temně rudé pánve, Temně rudé poklice, Temně rudé zavařovací hrnce, Temně rudé nádobí do kuchyně, Temně rudé keramické nádobí, Temně rudé titanové nádobí, Temně rudé litinové nádobí, Temně rudé kuchařovo nádobí, Temně rudé nádobí na indukční desku, Temně rudé nerezové nádobí, Temně rudé sady nádobí, Temně rudé lívanečník, Temně rudé

Mísy a misky

Mísy a misky

Konvice

Konvice

nerezové

Nerezové

pánve

Pánve

Sady nádobí

Sady nádobí

pánev tescoma

Pánev tescoma

pánev tefal

Pánev tefal

na indukci

Na indukci

Nepřilnavý povrch

Nepřilnavý povrch

hrnce

Hrnce

s pokličkou

S pokličkou

pekáč

Pekáč

formy

Formy

zapékací mísy

Zapékací mísy

Tescoma

Tescoma

rendlík

Rendlík

smaltované

Smaltované

pánev wok

Pánev wok

keramické

Keramické

plech

Plech

litinové

Litinové

tlakový hrnec

Tlakový hrnec

hrnec na těstoviny

Hrnec na těstoviny





Seřadit podle:


Kuchyňské nádobí je pro většinu z nás jakousi samozřejmostí. Jeho nákup ale nemusí být jednoduchý. Na trhu se totiž nachází spousta druhů. Hrnce i pánve jsou navíc vyrobeny z nejrůznějších materiálů, které se také liší svými vlastnostmi. My se proto zaměříme na tuto nelehkou volbu mnohem podrobněji.

Materiál v hlavní roli

V první řadě byste měli mít rozmyšlený materiál, z něhož je kuchyňské nádobí vyrobeno. Na rozdíl od minulosti, kdy byly k dispozici pouze smalt a kov, je nyní škála naprosto pestrá. Jen pro představu, dnes si lze pořídit nádobí z:

  • nerezu
  • keramiky
  • mědi
  • smaltu
  • titanu
  • litiny

Každý materiál má své plusy a mínusy. Pro maximální pevnost, bytelnost a minimální hmotnost je oblíbené nerezové nádobí. Jestliže vám nevadí vyšší cena a poněkud náročnější údržba, vsadíte na měď. O keramice se mluví jako o ideálním materiálu pro přípravu zeleniny a zdravých pokrmů. 

Každá příprava pokrmu je specifická

Ať už vaříte, smažíte nebo pečete cokoli, je zapotřebí volit ten správný hrnec či pánev. I proto se zaměřte na velikost jednotlivých hrnců. Pokud nakupujete sadu, měla by pojímat také pánev a tlakový hrnec, případně další menší rendlíky. Pozor si dejte i na to, zdali se některé hrnce hodí do trouby, anebo nikoliv. Kombinovat způsoby přípravy pokrmů je hodně moderní, a mohou tak vzniknout skutečné kulinářské skvosty. 

Další aspekty výběru kuchyňského nádobí

V každém případě byste měli mít před nákupem ujasněno, pro jaký typ sporáku budete nádobí kupovat. Nejmodernější je dnes logicky vaření na indukci. Ne všechny sady nádobí ale mají speciální vrstvu, jež umožňuje přípravu jídel na indukční varné desce. Vaříte-li na plynu, neinvestujte do hrnců horentní sumy. Musíte totiž počítat s tím, že opotřebení bude rychlejší. Nezapomeňte ani na volbu poklic. Průhledné nebo neprůhledné? Záleží jen na vás. Někdo do hrnce rád vidí v průběhu vaření. Nakonec nezapomeňte ani na madla. Plastová nepřijímají teplo a není zapotřebí dávat si na ruce chňapku.


Malá kuchyň nemusí znamenat malé kulinářské zážitky

Malá kuchyň nemusí znamenat malé kulinářské zážitky

​Kuchyně do malého bytu může být malinká i velká – místo obvykle najdete pro obě varianty. Záleží jen na chytrém plánování prostoru. A pak samozřejmě na vašich preferencích. 

Jak zařídit malou kuchyni a využít prostor na maximum?

Jak zařídit malou kuchyni a využít prostor na maximum?

Čím větší je místnost, tím více vybavení a nábytku máme tendenci do ní vměstnat. Proto není vždycky až tak na škodu mít menší byt. Aspoň nás to nebude svádět nakupovat hromadu zbytečností. Jenže minimálně nejnutnější výb...

Radost z módy. Skvělé oblečení na Givo.cz