1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Klasické
  5. Provence
  6. 5five Simply Smart Parní hrnec s víkem, O 26 cm, nerezová ocel

5five Simply Smart Parní hrnec s víkem, O 26 cm, nerezová ocel

Párový hrnec s víkem, Ø 26 cm, nerezová ocel je povinným prvkem zdravé kuchyně. Tento jednoduchý kuchyňský gadget vám umožní rychle a opravdu pohodlně připravit zdravá jídla pro vás a vašeho Nejbližší. Speciální design umožní vařit několik porcí zeleniny, které později budeme sloužit jako přísada do masa nebo ryb.

Vaření získává stále větší popularitu. Proč? Za prvé, takový způsob tepelného zpracování umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů, než se stane s tradičním vařením ve vodě. Pro klasický model přípravy nádobí, většina cenných ingrediencí, které ztrácíme a naléváme je spolu s vodou do dřezu. Zvláště citlivé na ničení jsou ve vodě rozpustné vitamíny C a skupina B. Metoda páření, zatímco umožňuje udržet větší množství těchto složek v potravinách, což je mnohem zdravější. Kromě toho se tato metoda vyhýbá přebytečné soli, která má příznivý účinek na naše tělo.

Předváděný parní hrnec z francouzské značky 5five Simple Smart přišel s nádrží na vodu, koše, kterými prochází pára a sklo, průhledné víko. Je výjimečně jednoduché použití - umyté a nakrájené zeleniny stačí dát na síto v okamžiku, kdy voda ve spodní části vaří. Poté by mělo být jídlo vařeno podle doporučeného času. Navíc pro takovou metodu ošetření potravin nemusíme používat pouze zeleninu - ryby, rýže, kuskus nebo maso budou také fungovat dobře zde!

Vlastnosti produktu:

  • hrnec na paření o objemu 11 l,
  • ideální pro zeleninu: brokolice, brambory, špenát, chřest,
  • Je to skvělé pro vaření ryb, masa, rýže nebo kuskus.
  • vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli,
  • velký průměr - 26 cm.
  • jednoduché použití a pohodlné ukládání,
  • značkový výrobek od francouzské společnosti 5pět Simple Smart.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Kuchyňské nádobí
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1099,-

barva: stříbrná
dominantní barva: stříbro
dominantní materiál: nerezová ocel
objem: 11,28 l
průměr (cm): 26
tvar: kulatý
výrobce: five

Další Kuchyňské nádobí