Aktivní filtr
hrncePOPIS
Elektrický tlakový hrnec BPR700BSS Fast Slow Pro od výrobce Sage je multifunkční přístroj, který spojuje vlastnosti klasického tlakového hrnce, pomalé a automatické vaření. Hrnec automaticky přizpůsobí teplotu, čas i tlak mezi standardním a pomalým vařením. Je opatřen duálními snímači pro přesnější kontrolu tlaku a teploty. Je zde dokonce nastavení nadmořské výšky pro co nejlepší výsledek. Uvolnění páry je bezdotykové a trojitý bezpečnostní systém zajišťuje maximální bezpečnost.
Obsahuje velký podsvícený LCD displej, který zobrazuje, jaký program je právě nastaven a v jaké fázi se vaření nachází. Displej svítí modře nebo žlutě podle připravenosti. Můžete zvolit z 11 metod přípravy: rýže, rizoto, brambory, vývar, polévka, luštěniny, dušené maso, dušené maso se zeleninou, jehněčí, boloňská omáčka, pudding.
SPECIFIKACEVýška: 32 cm
Šířka: 30 cm
Hloubka: 37 cm
Objem: 6 l
Doba vaření: 2 - 12 h
Příkon: 1100 W
Materiál: kartáčová nerez ocel
Barva: stříbrná
Příslušenství: nerezový koš, nerezová mřížka
VÝHODY A NEVÝHODYTlakový hrnec obsahuje LCD displej, který je modře nebo žlutě podsvícen (podle připravenosti) a zobrazí veškeré potřebné údaje.
11 metod přípravy programu: rýže, rizoto, brambory, vývar, polévka, luštěniny, dušené maso, dušené maso se zeleninou, jehněčí, boloňská omáčka, pudding.
Funkce „Keep Warm“ pro automatické udržení teploty.
Doba vaření od 2 do 12 h.
Bezdotykové uvolnění páry – 3 režimy.
Nastavení nadmořské výšky pro co nejlepší výsledek.
Dvojité senzory na horní a dolní části.
Trojitý bezpečnostní systém.
Automatické odpuštění páry pro větší bezpečnost.
RYCHLÝ VEPŘOVÝ GULÁŠšpetka soli, špetka pepře, 1 lžička mletého kmínu, 0,5 lžičky mleté pálivé papriky, 3 - 4 větší cibule, 2 lžíce hladké mouky (na zahuštění), 2 lžíce sádla, 1 lžíce drcené majoránky, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 l vývaru nebo vody, 4 stroužky česneku, 0,5 kg vepřového masa (plecko nebo krkovice)
Postup:
1. Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte - cibuli na kostičky, česnek na plátky a dejte restovat na sádle v tlakovém hrnci (papiňáku).
2. Až bude cibule orestovaná dozlatova, přisypte k ní obě papriky, ale nerestujte dlouho, aby papriky nezhořkly.
3. Přidejte na kostky nakrájené maso a orestujte ze všech stran. Přidejte sůl, pepř, kmín a zalijte vývarem (vodou). Zavřete tlakový hrnec a duste do měkka
4. Asi po 40 minutách vypněte ohřev a chvíli počkejte, až jde hrnec otevřít. Guláš přiveďte opět k varu, přidejte majoránku a zahustěte moukou rozmíchanou ve vodě. Chvíli povařte a podávejte s houskovým knedlíkem nebo s chlebem a kolečky čerstvé cibule.
TIP: Vyzkoušejte guláš z hovězího masa. Nejlepší je z kližky.
Zdroj receptu: https://www.tradicnirecepty.cz/rychly-veprovy-gulas-z-papinaku/
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky nebo na .