1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní lehátka
  4. Intex Nafukovací lehátko VELRYBA, modré

Intex Nafukovací lehátko VELRYBA, modré

Nafukovací lehátko VELRYBA - Skvělý společník pro vodní zábavu vašeho dítěte!

  • Nafukovací lehátko: Tento vodní hračka ve tvaru velryby je skvělým společníkem u jezera nebo v bazénu. Přiveďte ho s sebou a zajistěte dítěti spoustu zábavy během horkých letních dnů.
  • Rozkošný design: Matrace má podobu sympatické modré velryby. Rozkošné oči, ploutve, roh a ocas lákají k společné zábavě a zlepšují náladu.
  • Pohodlné rukojeti: Rukojeti umístěné na vrchní straně Matracee se hodí během vodních šílenství. Díky možnosti chytit se kdykoliv se dítě bude cítit jistě a bezpečně.
  • Dárek k Dni dětí: Každé dítě se bude těšit z takového dárku. Když uvidí vodní hračku, už si představuje okamžik, kdy se s ní bude bavit. Když uvidí nafukovací hračku, má před sebou zábavu ve vodě, spoustu radosti a smíchu. Vytvořte dítěti perspektivu strávení úžasných prázdnin u vody a darujte mu Matrace ve tvaru velryby!
  • Rozměry nafukovacího hračky: Matrace má délku 152 cm, šířku 114 cm. Maximální zatížení Matracee je 40 kg.

Matracee různých tvarů jsou skvělou zábavou pro děti všech věkových kategorií! Každé dítě zírá na stánky přeplněné barevnými vodními hračkami. Nafukovací lehátko WIELORYB zaručuje hodiny skvělé zábavy, která zajistí úžasné vzpomínky z dovolené!

Styl:
Kategorie: Zahradní lehátka
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 359,-

dominantní barva: modrá
dominantní materiál: plast
výrobce: intex

Další Zahradní lehátka