1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní grily
  4. Venkovské
  5. Moderní
  6. Keramický gril Big Green Egg Small - balíček \"Easy start\"

Keramický gril Big Green Egg Small - balíček \"Easy start\"

Hostina pro rodinu na balkoně? S BGE Small ano

Grilování nemusí být privilegium těch, kteří mají zahradu. S keramickým grilem Big Green Egg Small si užijete přípravu jídel na balkoně bez problémů. Je to šikovný „spolubydlící“, který nepřekáží a dokáže přichystat pokrmy pro 4–6 lidí.

A když mluvíme o přípravě pokrmů, máme na mysli grilování, pečení, vaření, smažení a uzení. Ano, tohle všechno opravdu umí.

Unikátní zařízení s dokonalými vlastnostmi

Použitá keramika je naprosto jedinečná. Udržuje teplo uvnitř, což z grilu dělá velmi hospodárné a bezpečné zařízení. Glazovaná keramika také odráží chlad zvenku a chrání gril i jídlo uvnitř. Díky tomu jsou grily BGE vysoce výkonné a odolné. Gril můžete nechat na balkoně celoročně, dokáže odolat extrémním podmínkám. Není divu, když keramika byla částečně vyvinuta v NASA.

Díky tomuto materiálu a unikátnímu vejčitému tvaru dochází uvnitř grilu k optimální cirkulaci vzduchu. Jídlo se připravuje rovnoměrně, je vždy propečené a výjimečně chutné. Tento princip je léty prověřený, používal se již před více než 3 tisíciletími ve východní Asii, a společnost Big Green Egg ho od roku 1974 za využití moderních technologií neustále zdokonaluje. 

BGE poskytuje doživotní záruku na keramické části a vy se tak můžete spolehnout na celoživotní gastronomické prožitky. 

Nastartujte nové kulinářské zážitky

K tomu všemu přičtěte ještě snadnou regulaci i udržování ideální teploty a máte před sebou naprosto jedinečnou venkovní kuchyň. Plnohodnotnou, ale přitom kompaktní. Velkolepou na první pohled i na první ochutnání jejích produktů.

Troufáme si říct, že kouzlu Big Green Egg Small propadnete hned po prvním grilování. A aby bylo co nejsnazší, máme pro vás startovací balíček. Kromě BGE Small obsahuje příslušenství, se kterým to hravě rozpálíte. Gril i party pro své nejbližší.

Ze šikovných doplňků zmiňme především ConvEGGtor S, díky kterému rozšíříte možnosti použití grilu a to na nepřímou metodu grilování. Právem jde o jedno z nejoblíbenějších příslušenství ke grilům BGE.

Big Green Egg Small – to je malé zařízení s obrovskými možnostmi. Obzvláště s balíčkem Easy Start.

Obsah balení
  • Vlastní keramický gril Big Green Egg Small s kovovou obručí a madlem (litinový komínek pro regulaci tahu vzduchu, teploměr ve víku, nerezový grilovací rošt, keramická vnitřní vložka a topeniště, litinový palivový rošt)
  • Pojízdný stojan S
  • ConvEGGtor S
  • Dřevěné uhlí BGE 4,5 kg 
  • Podpalovače
  • Pohrabáč S
Video

Video recept

V keramických grilech BGE se vyznáme, protože je sami používáme! Můžete se např. podívat, jak si připravit perfektní zauzenou sekanou s jalapeňo papričkami, ale i mnoho dalších dobrot. Další naše video recepty s grilováním v Big Green Egg nalezenete na našem.

Záruka
  • limitovaná doživotní záruka na všechny keramické komponenty
  • 5 let na kovové součásti
  • 1 rok na dřevěné součásti
Návody ke stažení

Styl: Moderní,Venkovské
Kategorie: Zahradní grily
Dodání: skladem

Do obchodu Grilovani.cz 36684,-

materiál grilovacího roštu: nerez ocel
průměr grilovacího roštu: 33 cm
váha: 36 kg
výška: 61 cm (bez pojízdného stojanu)
značky: big green egg

Další Zahradní grily