Keramický gril s unikátními tepelnými vlastnostmi a ideálním rozvodem tepla je dokonalý pro grilování, pečení, uzení a pomalé dušení! Špičkové a precizní zpracování. Keramická glazovaná pec s robustním nerezovým stojanem, sklápěcími bočnicemi z exotického a odolného bambusového dřeva. Kamado je tradiční japonská keramická trouba s vynikajícími tepelnými vlastnostmi v níž se po staletí připravovala rýže. Masivní keramická pec s tloušťkou stěny 2 cm uchovává vysokou teplotu po několik hodin a zároveň dovoluje udržovat vysokou vlhkost uvnitř pečení. Stěny pece přijímají a udržují teplo, které rovnoměrně rozdělují uvnitř grilu. Připravované speciality tak zůstanou i při dlouhém dušení šťavnaté a nevysušené. Objevte přípravu dokonale propečených žebírek nebo steaku touto fantastickou technologií. Keramická pec je současně velmi úsporná a potřebuje až o 50% méně paliva než klasické grily. Zároveň dovoluje dosažení a uchování teplot v rozmezí od 100 – 700°C. Tento široký rozsah teplot umožňuje připravovat široké spektrum specialit. Například pečení pizzy při vysokých teplotách, pečení šťavnatých steaků, křehkého masa, propečených žebírek apod. Vestavěný teploměr uvnitř víka grilu, litinová regulace – přívěra vzduchu. Výborně se hodí i například pro technologii pomalého pečení (tzv. slowcooking) nebo uzení s přidáním dřevěných aromatických třísek. Exkluzivní vzhled, černá keramická glazovaná pec, robustní nerezová lesklá konstrukce, dřevěné sklopné bambusové bočnice, robustní pojezdová kola s brzdou. Funkce samočištění pece! Díky ohřátí na vysokou teplotu dojde k vypečení zbytků jídel, sazí i tuku. S Kamado grilem se stanete králem každé grilovací párty!