Grilování jak má být – na uhlí
\"Miluju vůni žhnoucího dřevěného uhlí, která se promítne do aroma a povrchu grilovaného pokrmu. Je libo grilování na nízkou, vysokou teplotu nebo klasické BBQ? S kotlovými grily si vše dopřejete velmi levně.\"
Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší
Gril Weber Master-Touch GBS E-5750 je klasický kotlový gril pro milovníky grilování. Je \"vlajkovou lodí\" Weberu v grilech na dřevěné uhlí s Ø GBS grilovacího roštu 57 cm. Právě (GBS) z něj dělá základ pro plnohodnotnou venkovní kuchyni. Díky výměnným částem do středu grilovacího roštu můžete gril doplnit kamenem na pizzu, stojanem na kuře, litinovým roštem, pánví, hrncem nebo wokem. Takže můžete ve vašem grilu Weber vařit, péct, smažit i grilovat. Samozřejmostí je patentovaný čistící a větrací systém One-Touch, odnímatelný hliníkový popelník, dvě palivové nádoby, držák odklopeného víka, teploměr ve víku, madlo s háčky pro zavěšení náčiní apod.
Gril Weber Master-Touch je kotlový gril pro opravdové fandy grilování a poskytne vám tak široké možnosti využití. S tímto modelem prostě nemůžete udělat chybu a budete s ním jistě spokojeni. To vám slibuji! A co všechno se dá grilovat v kotlových grilech Weber se můžete přesvědčit v .
Hlavní přednosti kotlového grilu Weber Master-Touch GBS E-5750(grilováno v kotlovém grilu )
Recenzezdroj: heureka.cz
ZárukaPlněné hamburgery vás jednoduše dostanou! A hlavně - fantazii se meze nekladou... Naplňte si svůj burger sýrem s modrou plísní, směsí slaniny a cibulky, směsí orestované zeleniny nebo jako v našem receptu níže žampiony, cibulkou a sýrem.
Maso nabodnuté na prutu je nejstarším způsobem grilování na světě. Každá kultura má svou verzi: Peruánci anticuchos, Španělé pinchos, Indonézané saté, Japonci yakitori atd. Téměř žádná verze není tak oblíbená jako šiškebab z Blízkého východu.