Grilování jak má být – na uhlí
\"Miluju vůni žhnoucího dřevěného uhlí, která se promítne do aroma a povrchu grilovaného pokrmu. Je libo grilování na nízkou, vysokou teplotu nebo klasické BBQ? S kotlovými grily si vše dopřejete velmi levně.\"
Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší
Pokud chcete začít s , ale nechcete do grilu investovat větší finanční částku (např. do ), pak je Weber Smokey Mountain jednoznačně nejlepší volba. Mám ho již 2 roky jako druhý hlavní gril k Weberu Performer a jsem s ním spokojen na 110%. WSM (Weber Smokey Mountain) má úžasnou regulaci proudění vzduchu a tím teploty, takže se s ním naučíte pracovat velmi rychle. Pak už pro vás pochoutky jako žebírka, trhané maso nebo hovězí hrudí nebude problém připravovat při teplotách okolo požadovaných 110° C. Nezapomeňte na - bez měření nelze velké kusy masa grilovat s úspěchem...
Ve WSM se při barbecue používají brikety a zejména pak tzv. . WSM je velmi populární v USA, kde bylo dříve hojně využíváno při BBQ soutěžích a tudíž lze na internetu nají spoustu užitečných informací právě pro vaření s WSM. Asi nejznámější stránkou věnovanou jen a pouze vaření s Weber Smokey Mountain je .
I na našem webu naleznete několik receptů připravovaných ve Weber Smokey Moutain, např. velmi oblíbené . Tenhle gril/udírna rozhodně stojí za to a garantuji vám, že s ní budete nadmíru spokojeni. Pokud sháníte udírnu na klasické \"české\" uzení při teplotách kolem 70° C, tak ty najdete v kategorii .