Aktivní filtr
pánveWok je základním vybavením, pokud chceme připravit autentické asijské pokrmy - Čína je zemí původu tohoto druhu jídla. Wok je hluboká pánev ve tvaru misky s plochým dnem, pomocí které můžete připravit pokrmy metodou míchání, tj. rychlé smažení. Zvláštní tvar pánve zajišťuje, že pro smažení stačí malé množství tuku a teplo je rovnoměrně rozloženo. Díky tomu jsou pokrmy připravené na wok méně mastné, zelenina neztrácejí svou nutriční hodnotu a celek je zdravý a čerstvý.
Wok se však nejen používá k přípravě pokrmů s asijským rodokmenu. Může být také použit jako hluboce smažená miska, páření, páření nebo páření. Bez ohledu na typ pokrmu, který chceme vařit v této pánvi, musíme si vzpomenout na jeho správné uchování. Vezměte prosím na vědomí, že vyhřívaný wok by měl být omyt pouze horkou vodou a hadříkem nebo houbou bez použití mycího prostředku. Po umytí by měl být wok vysušen a naolejován olejem a ponechán pro následné použití.
Wok je vyroben z nerezové oceli INOXa povrch smažení je pokryt vrstvou teflonu, takže smažené výrobky se nelepí na povrch pánve.
Vlastnosti produktu: