1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Moderní
  5. Zwilling Keramická pánev Prime, nerezová s nepřilnavým povrchem 28 cm
Zwilling Keramická pánev Prime, nerezová s nepřilnavým povrchem 28 cm - Chefshop.cz

Zwilling Keramická pánev Prime, nerezová s nepřilnavým povrchem 28 cm

Pánev ZWILLING® Prime ve stručnosti:

  • Kvalitní nerezová pánev z 5vrstvého materiálu SIGMA Clad
  • Nepřilnavá vrstva na keramické bázi Thermolon Granit bez PTFE a PFOA
  • Extrémně odolná vůči vysokým teplotám (až do 300 °C)
  • Vhodná pro použití v troubě
  • Nepálivá ergonomická rukojeť z leštěné nerezové oceli s otvorem pro zavěšení
  • Luxusní, elegantní design, saténově hladký povrch
  • Zahnutý okraj pro snadné a čisté vylévání
  • Vhodná pro všechny zdroje tepla, včetně indukce
  • Pánve s nepřilnavým povrchem nejsou vhodné do myčky nádobí!

Pánve série Prime jsou díky saténově hladkému povrchu vnější nerezové oceli a specifickému zakřivení rukojeti velmi přitažlivé již na pohled. Zároveň se vyznačují vyváženou ergonomií, která zaručuje bezpečnou manipulaci s pánví. Těla pánví jsou stabilní a stejně jako nepřilnavý povrch odolávají teplotám až do 300 °C. Lze je použít také pro zapékání v troubě.

Vnější vrstva z magnetické nerezové oceli je odolná proti poškrábání, navíc na ní díky matné úpravě neulpívají otisky prstů. Pánve jsou uvnitř hladké a snadno se čistí. Ergonomicky tvarované, nepálivé rukojeti jsou opatřeny praktickým otvorem pro zavěšení. Pánev tak budete mít stále po ruce a přitom uspoříte místo v kuchyni.

5vrstvý materiál SIGMA Clad z nerezové oceli 18/10, třívrstvého hliníkového jádra a magnetické nerezové oceli zaručuje rovnoměrné a rychlé rozložení tepla až na samý okraj pánve, které je nezbytné pro energeticky úsporné smažení.

Extra silné hliníkové jádro pánve složené ze dvou vrstev čistého hliníku a hliníkové slitiny zajišťuje vynikající tepelnou vodivost, teplo akumuluje a dlouho udržuje. Potraviny jsou smaženy rovnoměrně. Ani na plynovém sporáku se tak nemusíte bát připalování v místě největšího žáru. Kvalitní materiál také umožňuje snížení přívodu energie brzy po rozpálení, čímž se šetří energie a životní prostředí.

Pánve jsou k dispozici ve třech různých velikostech. V závislosti na účelu si také můžete vybrat pro dosažení nejlepších výsledků smažení mezi dvěma verzemi: ocelovou pánev pro prudké smažení nebo pánev s nepřilnavou vrstvou pro přípravu choulostivých potravin či hovězího masa s menším obsahem tuku.

Nepřilnavá keramická vrstva Thermolon Granit se vyznačuje mimořádně vysokou odolností proti poškrábání. Povrch Thermolon Granite je vyroben bez PTFE a PFOA, nemusíte se tedy bát škodlivých výparů při ohřátí na více než 250 °C. Ve srovnání s výrobou jiných nepřilnavých povrchů je jeho výroba také ekologičtější, vzniká při ní o 60 % méně oxidu uhličitého. Pánve s nepřilnavým povrchem nejsou vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ruční mytí.

Nádobí série Zwilling Prime zaručuje nejlepší výsledky v kuchyni. Inspiruje domácí kuchaře i profesionály.

Styl: Moderní
Kategorie: Kuchyňské nádobí

ean: 4009839312335
materiál: nerezová ocel
průměr: 28 cm
průměr v cm: 28 cm
typ produktu: univerzální pánev
vlastnosti: vhodné do trouby

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí