1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Moderní
  5. Exterio Leno 1+6 stolní souprava

Exterio Leno 1+6 stolní souprava

Zahradní stolní souprava Leno je jako stvořena pro horké letní večery strávené posezením s přáteli. Díky velkému roztahovacímu stolu můžete bez obav přijmout i větší návštěvy. Područky na židlích z kvalitního teakového dřeva vám s jistotou zaručí maximální pohodlí. Stolní souprava Leno navíc dodá vaší terase vzdušný a elegantní vzhled.

 

 

HPL

HPL je velmi kvalitní vysokotlaký laminát, na výrobu kterého se používá speciální vrstvený papír impregnovaný pryskyřicemi, který je ve vysoké teplotě a ve vysokém tlaku slisován do velmi pevné homogenní desky. Tento materiál je mimořádně odolný vůči vysokým teplotám, povětrnostním vlivům, nárazům, vodě, vlhkosti či chemikáliím, čímž je velmi vhodný jako stolová deska do exteriéru a zároveň je velmi moderní a působí elegantně. HPL nevyžaduje téměř žádnou údržbu a je zdravotně nezávadný.

 

Textilén

Textilén je rychleschnoucí materiál, který zaručuje rychlé uschnutí zahradního nábytku i po silném dešti, díky čemu velmi vhodným materiálem pro výrobu zahradního nábytku. Je téměř bezúdržbový a stačí umýt žíňkou a teplou vodou.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (hliník / HPL / teakové dřevo / textilén), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná hliníková konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1x stůl Leno

6x židle Leno

 

Rozměry

stůl Leno: 220-330/100/76 cm (š/h/v)

židle Leno: 57/71/88 cm (š/h/v)

 

Materiál

hliník / HPL / teakové dřevo / textilén

 

Prostorová dispozice

350 x 250  cm

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 53740,-

Další Zahradní nábytek