1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Křesla do obývacího pokoje
  4. Relaxační masážní křeslo s podnožkou hnědé K47

Relaxační masážní křeslo s podnožkou hnědé K47

Užijte si dokonalý relaxační zážitek s naším luxusním relaxačním masážním křeslem s podnožkou K47 v elegantním hnědém provedení. Toto křeslo je navrženo tak, aby vám poskytlo nejlepší masážní terapii přímo ve vašem domě.

Naše relaxační křeslo K47 má potah z broušené kůže – imitace, který nejenom vypadá skvostně, ale je také snadno udržovatelný. S elektrickým ovládáním a pěti různými masážními programy si můžete zvolit ten, který nejvíce vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

S dvěma stupni intenzity a možností nastavení oblasti masáže (zádová nebo bederní) si můžete upravit masáž přesně podle svých představ. Automatické vypnutí po 15 nebo 30 minutách vám poskytne bezstarostný zážitek z masáže.

Naše masážní křeslo je také vybaveno otočným a plynule polohovatelným mechanismem, což vám umožní najít tu nejpohodlnější polohu. Výška sedu 45 cm a rozměry sedáku 51 x 51 cm zajišťují optimální komfort. Výška opěradla je 69 cm a výška podnožky 42 cm, což zaručuje správnou oporu a relaxaci.

Není nic lepšího než posedět v našem relaxačním masážním křesle K47 po náročném dni a nechat se hýčkat masáží. Dopřejte si ten nejlepší relax a pohodlí s naším masážním křeslem K47 hnědé barvy.

Styl:
Kategorie: Křesla do obývacího pokoje
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu NP-DESIGN, s.r.o. 6299,-

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 5999,-

barva: hnědá
celková hloubka: 75 cm
celková šířka: 71.00 cm
celková výška: 101 cm
hloubka: 75
hmotnost: 25
materiál: látka
nosnost: 100 kg
šířka: 71
typ: masážní
výška: 101

Další Křesla do obývacího pokoje