Grilování jak má být – na uhlí
\"Miluju vůni žhnoucího dřevěného uhlí, která se promítne do aroma a povrchu grilovaného pokrmu. Je libo grilování na nízkou, vysokou teplotu nebo klasické BBQ? S kotlovými grily si vše dopřejete velmi levně.\"
Proměňte svůj grilovací zážitek s grilem Weber Master-Touch na dřevěné uhlí o průměru 67 cm. Díky grilovacímu roštu WEBER CRAFTED snadno přizpůsobíte svůj gril Weber na planchu, pec na pizzu a další varianty. Stačí vyjmout střed roštu, vložit kompatibilní grilovací příslušenství WEBER CRAFTED (prodává se samostatně) a připravit si lahodnou pizzu, palačinky, šťavnaté steaky, hamburgery či dezerty.
Tento gril Weber je ideální i pro zauzování – stačí upravit spodní průduchy, které regulují proudění vzduchu, a dosáhnete konzistentního pomalého grilování při nízké teplotě. Velký nerezový grilovací rošt zaručuje dlouhou životnost a umožňuje pohodlnou přípravu více pokrmů najednou.
Hlavní přednosti kotlového grilu Weber Master-Touch Crafted 67 cm
(grilováno v kotlovém grilu )
Recenzezdroj: heureka.cz
ZárukaMontážní návod na gril Weber Master-Touch Crafted 67 cm
Další oblíbené recepty na kotlové grily WeberPlněné hamburgery vás jednoduše dostanou! A hlavně - fantazii se meze nekladou... Naplňte si svůj burger sýrem s modrou plísní, směsí slaniny a cibulky, směsí orestované zeleniny nebo jako v našem receptu níže žampiony, cibulkou a sýrem.
Maso nabodnuté na prutu je nejstarším způsobem grilování na světě. Každá kultura má svou verzi: Peruánci anticuchos, Španělé pinchos, Indonézané saté, Japonci yakitori atd. Téměř žádná verze není tak oblíbená jako šiškebab z Blízkého východu.