Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.Technické údaje:značka: Dellingermodel: vykosťovací Boningsérie: Carbon Fragmenturčení: kuchyňský nůžbarevné provedení: nerez, černá, šedámateriál čepele: japonská damašková ocel materiál rukojeti: karbonhmotnost: 145 gdélka čepele: 155 mmdélka rukojeti: 115 mm Obsah balení:1 x kuchyňský nůž