1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nože
  4. Secret de Gourmet Sada nožů na ovoce, keramika

Secret de Gourmet Sada nožů na ovoce, keramika

Škrabka na zeleninu a nůž na ovoce od Secret de Gourmet je vysoce kvalitní výrobek vyrobený z nejkvalitnější nerezové oceli. Nerezová ocel se vyznačuje vysokou odolností vůči faktorům, jako je koroze, vysoké teploty a účinky kyselin obsažených ve výtěžku. Díky tomu jsou nože z oceli velmi odolné a ostré.

Ocelové nože navíc nepřicházejí do styku s potravinami a jsou zcela bezpečné . Nepochybnou výhodou je skutečnost, že nůž nebude rezavý ani po dlouhém používání. Výrobek je vhodný pro řezání ovoce a zeleniny, nicméně pro udržení ostrosti nože doporučujeme jej ručně umýt. Jedná se o velmi trvanlivý výrobek, který vám bude sloužit po mnoho let.

Nůž má správně profilovanou rukojeť, která učiní vaření opravdovým potěšením i pro úplné laiky v této oblasti. Nůž se dokonale vyrovná s krájením chleba, ovoce nebo zeleniny. A při řezání takových výrobků, jako je sýr, nebudou žádné problémy s přilepením čepele na sýr. Je to nepostradatelný produkt v každé kuchyni, ať už je to amatérská kuchyně nebo skutečný kulinářský profesionál. Nože jsou velmi funkční a díky své velikosti se snadno vejde do jakékoliv kuchyňské skříňky.

Vlastnosti produktu:

  • Ovocný nůž kompletní se škrabkou na zeleninu,
  • vysoce kvalitní produkt,
  • extrémně ostré kuchyňské nože,
  • nože jsou charakterizovány vysokou odolností proti korozi, vysokým teplotám a ovocných kyselin,
  • nepřicházejí do styku s potravinami,
  • nože
  • nenahraditelné produkt v každé kuchyni.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nože
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 129,-

barva: šedá
délka (cm): 20
délka (cm):: 20
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: keramika

Další Kuchyňské nože