1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nože
  4. Secret de Gourmet Nůž na ovoce z nerezové oceli ElegANCIA, 20 cm

Secret de Gourmet Nůž na ovoce z nerezové oceli ElegANCIA, 20 cm

ELIGANCIA ovocný nůž, 20 cm nerezová ocel Secret de Gourmet je vysoce kvalitní výrobek vyrobený z nejkvalitnější nerezové oceli. Nerezová ocel se vyznačuje vysokou odolností vůči faktorům, jako je koroze, vysoké teploty a účinky kyselin obsažených ve výtěžku. Díky tomu jsou nože z oceli velmi pevné a ostré.

Ocelové nože navíc nepřicházejí do styku s potravinami a jsou zcela bezpečné . Nepochybnou výhodou je skutečnost, že nůž nebude rezavý ani po dlouhém používání. Výrobek je vhodný pro řezání zeleniny a ovoce, ale pro to, aby nůž udržoval ostrost déle, doporučujeme mytí rukou. Jedná se o velmi trvanlivý výrobek, který vám bude sloužit po mnoho let.

Nůž má správně profilovanou rukojeť, díky níž se práce v kuchyni stane skutečné potěšení i pro úplné laiky v této oblasti. Nůž se dokonale vyrovná s krájením chleba, ovoce nebo zeleniny. A při řezání takových výrobků, jako je sýr, nebudou žádné problémy s přilepením čepele na sýr. Je to nenahraditelný produkt v každé kuchyni, ať už je to amatérská kuchyně nebo skutečný kulinářský profesionál. Nůž je velmi praktický a díky své velikosti se snadno vejde do jakékoliv kuchyňské zásuvky.

Vlastnosti produktu:

  • Nůž na zeleninu a ovoce z nerezavějící oceli,
  • vysoce kvalitní výrobek
  • , extrémně ostré kuchyňské nože,
  • nože jsou charakterizovány extrémní odolností proti korozi, vysokým teplotám a kyselinám obsaženým v potravinách,
  • nereagují s jídlem,
  • nože irrust, a
  • produkt nepostradatelný v každé kuchyni.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nože
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 159,-

barva: hnědá
délka (cm): 20
délka (cm):: 20
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: nerezová ocel

Další Kuchyňské nože