1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Exterio Cento stůl

Exterio Cento stůl

Zahradní stůl Cento s velkou deskou z akátového dřeva a nohama z kvalitní galvanizované oceli Vám poskytne dostatek prostoru i na velkou oslavu. Akátové dřevo a galvanizovaná ocel výborně odolávají nepříznivým vlivům počasí a proto je stůl bez obav vhodný do exteriéru i interiéru.

 

Akátové dřevo

Akátové dřevo je nejpevnější, hodně houževnaté a nejstabilnější dřevo rostoucí v střední Evropě. Zřejmě právě proto je nejvhodnější a také nejpoužívanější pro výrobu zahradního nábytku od kterého očekáváme dlouhou životnost a tvarovou stálost. Akátové dřevo přirozeně výborně odolává nepříznivým povětrnostním vlivům, dřevokazným houbám a hmyzu. Po akátovém dřevu, krom výrobců zahradního nábytku, rádi sáhnou také vinaři u výroby sudů nebo stavebníci u stavby altánků nebo terasových desek. Na terasu vyloženou deskami z akátového dřeva si tak bez obav můžete umístit také svůj zahradní nábytek a oboje vám při dostatečné starostlivosti vydrží doslova věčnost.

 

Galvanizovaná (pozinkovaná) ocel

Galvanizovaná, neboli pozinkovaná ocel chrání povrch oceli před korozí ne jenom mechanicky ale také chemicky. Pozinkovaná vrstva je hodně pevná a stabilní a i když se náhodou výrazněji mechanicky poškodí, koroze se nebude šířit dál. Proto konstrukce zahradního nábytku z galvanizované (pozinkované) oceli zůstane nekonečně pevná. Také pro tyhle vlastnosti ji v hojné míře používají výrobci automobilových karoserií, zábradlí nebo okapů na vašem domě. Zahradní stoly s konstrukci z pozinkované oceli jsou tak vynikající a stabilní volbou také pro vaši terasu, kde bude stůl, dík vyšší hmotnosti oceli stabilní a jen tak nějaký vánek si s ním určitě neporadí.

 Rozměry

250/100/76 cm (š/h/v)

 

Materiál

akátové dřevo / galvanizovaná ocel

Styl:
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 27980,-

Další Zahradní nábytek