Pohodlný provoz a konzistentní výsledky uzení
\"Elektrické digitální udírny mi umožňují snadno a přesně nastavit teplotu i čas. Nmusím tedy řešit přikládání a hlídání ohně. baví mě jejich čistší provoz. Navíc mi šetří čas. Využívám je jak na teplé, tak studené uzení.\"
Bradley Smoker je revoluční přenosná venkovní udírna pro pomalé uzení teplým nebo horkým kouřem s extra technologií pro domácnost!
Bradley zahradní udírna je vlastně izolovaná \"trouba\" a je navržena tak, aby automaticky generovala trvalý tok čistého kouře (doutnající briketka produkuje kouř, který je čtyřikrát čistší než při klasickém hoření dřeva).
Model udírny Bradley Smoker Digital se prodává s digitálním generátorem kouře, který si automaticky podává speciální dřevěné (existuje 11 různých druhů) a postupně každou zvlášť rozžhavuje. Jedna dřevěná briketka produkuje kouř (a zároveň menší množství tepla) po dobu cca 20 minut. Teplota v udírně Bradley se reguluje samostatně řízeným vnitřním topným tělesem a tím kouř ohříváme. Hodnotu teploty v zahradní udírně, dobu generování kouře a dobu činnosti topného tělesa nastavujeme na digitálním displeji generátoru kouře. Podavač briketek funguje po spuštění automaticky. Náklady na hodinový provoz udírny jsou cca 36 Kč (náklady na vlastní udicí briketky). Dopřejte si uzení masa, ryb nebo sýrů bez kompromisů.
Modely Digital mají možnost nastavení teploty uvnitř udírny (a termostat ji bude v určitém výrobcem daném rozmezí automaticky udržovat), dále dobu běhu vnitřního topného tělesa a i dobu generování kouře. Nastavíte si tak např. že chcete, aby od teď udírna běžela 9 hodin s teplotou uvnitř 70 stupňů Celsia a že generování kouře bude od teď trvat 6 hodin. (nemusíte nutně generovat kouř po celou dobu tepelné úpravy - záleží na osobní preferenci). A udírna bude s takto nastavenými hodnotami pracovat. Vy se tak v klidu můžete věnovat např. úklidu zahrady nebo přípravě oslavy.
Udírny Bradley Smoker jsou vyrobeny z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů. Výhodou udíren firmy Bradley Smoker je automaticky produkovaný čistý kouř a hmotnost pouze 26 kg. Další výhodou je, že jsou přenosné, tudíž je možné udírny použít kdekoliv v dosahu el. proudu. Bradley udírny splňují normy severoamerických a evropských elektrických spotřebičů. K udírnám Bradley lze pořídit řadu od ochranných obalů, digitálních teploměrů, až po závěsné háčky do udírny, apod.
Uzení \"studeným kouřem\" je v udírnách Bradley možné dvěma způsoby:
Samostatně se dá zakoupit i , který je možný využít k Vaší vlastní udírně, kterou máte doma.
Obsah balenízdroj: heureka.cz
ZárukaTak tohle je naprostá pecka! Kouř z udírny dodá hamburgerům úžasnou barvu a zejména chuť. Tyto hamburgery jsme vyudili v automatické elektrické udírně Bradley a použili jsme třešňové udící briketky. Postup je velmi jednoduchý, o čemž se můžete přesvědčit
Uzená makrela je TOP. Obsahuje větší množství tuku podobně jako např. sladkovodní tolstolobik a je to opravdová pochoutka. Pokud dodržíte základní postup, nemůže se to nepovést. Prozkoumejte následující video recept, ať si můžete tuto pochoutku připravit sami doma.