Proč jsem si oblíbil peletové grily
\"Jednoduché nastavení teploty i přes aplikaci v MT, snadná údržba, grilování na čistém dřevě a ideální na barbecue - to jsou hlavní výhody peletových grilů.\"
Dvoupolohový nastavitelný spodní koš umožňuje umístit jídlo blíže k ohni při opékání při vysoké teplotě nebo dále, když se pomalu udí
Systém TRU Convection® směřuje kouř speciálními kanály a vytváří vír tepla a kouře, díky kterému se jídlo vaří rychleji a rovnoměrněji, aniž byste se museli o cokoli starat.
Díky senzoru pelet Traeger v zásobníku na pelety lze monitorovat množství pelet a obdržíte tak upozornění, když docházejí pelety.
Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Ironwood 885
Návod k obsluze peletového grilu Traeger Ironwood 650
Další oblíbené recepty na peletové grily TraegerBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit \"burnt ends\" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.
Jak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra?