1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Zeller Dóza na potraviny SCANDI, černá, 18 x 7,5 cm

Zeller Dóza na potraviny SCANDI, černá, 18 x 7,5 cm

Kontejner pro skladování sypkých potravin SCANDI, Ø 7,5 x 18 cm, černá, ZELLER od německé značky je vynikající volbou pro lidi, jejichž objednávka a objednávka v kuchyni jsou nesmírně důležité. Úhledná konstrukce zajišťuje, že kontejner může být nastaven kdekoli. Kromě toho absolvuje zkoušku nejen jako dekorativní prvek na nábytku nebo na kuchyňském stojanu, ale také jako funkční organizátor, který můžete umístit do šatníku nebo kuchyňské zásuvky.

Bude to skvělé nejen ve vaší kuchyni, ale i když chceme přepravovat jídlo. Usnadní přepravu produktů, které jsou v něm skryty. Chrání věci v něm před ničením a také prodlužuje jejich svěžest. Úspěšně je možné skrýt suché a sypké produkty, jako jsou snídaňové cereálie, cukr, sůl, mouku, rýži nebo kakao nebo kávu. V ideálním případě složí zkoušku také pro ukládání sušenek a jiné sladkosti. Masivní dno zaručuje stabilitu a zabraňuje převrácení.

Skladovací kontejner pro sypké potraviny SCANDI, Ø 7,5 x 18 cm, černá, ZELLER se doporučuje zejména pro lidi, kteří ocení praktické věci pro domácnost a pro ty, pro které se počítá každá položka. Díky celé řadě kontejnerů různých kapacit můžete vytvořit jedinečnou sbírku, která nejen zdobí interiér kuchyně, ale současně splní praktickou funkci.

Vlastnosti produktu:

  • kovový kontejner pro sypké potraviny,
  • poskytuje pohodlné skladování a ochranu proti vlhkosti,
  • má víko imitující bambusové dřevo,
  • účinně prodlužuje svěžest a zabraňuje vysychání,
  • bydlení má atraktivní dekorativní razítko,
  • produkt pochází od německé společnosti ZELLER.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 129,-

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 7.5
šírka (cm):: 18
výška (cm): 18

Další Dózy a nádoby na potraviny