1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské dřezy
  4. Moderní
  5. Keramický dřez Lusitano 1.5

Keramický dřez Lusitano 1.5

Keramický dřez Lusitano 1.5 je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorný a praktický dřez pro svou kuchyň. S rozměry 1000x500 mm a hloubkou 220 mm pro hlavní vaničku a 145 mm pro vedlejší vaničku, nabízí tento dřez spoustu prostoru pro pohodlné mytí nádobí a přípravu jídla. Tento dřez je vhodný do kuchyňských skříněk o minimální šířce 600 mm.

Dřez je vyroben z kvalitní keramiky, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Keramický materiál je snadno udržovatelný a vyniká svou hygieničností, což je v kuchyni nezbytné.

Díky své univerzálnosti je možné dřez Lusitano 1.5 umístit s odkapem vlevo i vpravo, podle vašich potřeb a návrhu kuchyně. Dřez je vybaven připravenými otvory na vyklepnutí, což usnadňuje jeho instalaci.

Moderní a elegantní design keramického dřezu Lusitano 1.5 dodá vaší kuchyni luxusní a sofistikovaný vzhled. Jeho čisté linie a bílá barva se snadno kombinují s ostatními prvky vaší kuchyně. Výběrem tohoto dřezu investujete do kvality, praktičnosti a stylu vaší kuchyně.

Styl: Moderní
Kategorie: Kuchyňské dřezy
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 12307,-

délka: 1000 mm
hloubka: 220 cm
šířka: 500 mm

Další Kuchyňské dřezy