1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Jídelní talíře
  5. Fééric Lights and Christmas Bílý talíř, čtvercový tvar, 21 x 21 cm

Fééric Lights and Christmas Bílý talíř, čtvercový tvar, 21 x 21 cm

Čtvercový talíř v bílém, s vánočním potiskem, 21 x 21 cm. Sváteční talíř je jednoduchý, ale jak radostný k oku. Kolikrát jste chtěli ještě jasněji cítit atmosféru Vánoc ve svém obytném prostoru ? Vánoce jsou jedinečným obdobím roku, takže stojí za to dát ještě více klimatu. Osobte svou rodinu jedinečným dekorem slavnostního stolu. Díky Féric Lights a vánočním talířům se to jistě stane.

Vánoční

talíř v limitované vánoční edici je vysoce kvalitní produkt, který nezklame ani velmi náročné uživatele. Je to nejen vynikající dekorace, ale také záruka pohodlí při používání. Je k dispozici v tolika velikostech, tvarech a barevných variantách, že se nemůžete rozhodnout pro jeden typ. Zde se zabýváme čtvercovou deskou v bílé barvě se slavnostním potiskem.

Na závěr, pokud sníte o tom, že váš Štědrý den nebo vánoční snídani ještě kouzelnější, ujistěte se, že si vyberete jednu z slavnostních desek z Féric Lights a Vánoce. Na druhé straně, pokud nemáte nápad na vánoční stromek pro někoho z vaší rodiny, můžete také najít pomoc na vánočních talířích. Bude to krásný a zároveň užitečný suvenýr letošních Vánoc.

Vlastnosti produktu:

  • čtvercový talíř v bílém, s vánočním potiskem, 21 x 21 cm
  • vynikající produkt od Féric Lights a vánoční značku,
  • krásný dárek pod vánoční stromeček pro milované,
  • prvek obohacující slavnostní výzdobu.

Styl:
Kategorie: Jídelní talíře
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 189,-

barva: bílá
délka (cm): 21
délka (cm):: 21
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: keramika
materiál: porcelán
šírka (cm): 21
šírka (cm):: 21

Další Jídelní talíře