My jsme pořizovali stěnu od BLOCKids, máme tady tuhle Shttps://blockids.eu/produkt/venkovni-detska-lezecka-stena-na-zahradu-blockids-4 Je to z pevný venkovní překližky, takže to zvládne v pohodě déšť i slunko bez problému. Daj se na tom různě měnit ty chyty, takže je to pro děcka pořád nový a neomrzí to po týdnu.
Taky jsem lezejdu bral od BLOCKids a za mě fakt spokojenost. Hlavně jsme koukal na to, aby to bylo bezpečný a nemuseli jsme se nato bát děcka pustit.. Líbí se mi že to maj fakt vyřešný komplexně. Dá se tam u nich splašiti kovová konstrukce, takžet o upevnění nemusíš složitě vymýšlet po vlastní ose, ale dá se to vzít všechno rovnou u nich. Jinak je možný si u nich nechat udělati mozntáž, jsme ji nakonec nevyužili, ale je fajn vědět, že ta možnost existuje. Celkově je to fakt dobře zpracovaný. A plus pro mě bylo i to, že mají jednotlivý prvky certifikovaný a testovaný.
tip calculator Máme venkovní lezeckou stěnu už asi dva roky a děti si s ní hrají téměř každý den. Doporučuji vybrat kvalitní materiál odolný vůči dešti a nezapomenout na bezpečnostní dopadovou plochu.