Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Židle pro syna

Židle pro syna

Odpovedi 0 Oblibene0
Obložení stropu

Obložení stropu

Odpovedi 4 Oblibene0
Rekreační domek na klíč

Rekreační domek na klíč

Odpovedi 5 Oblibene0
Jaký robotický vysavač?

Jaký robotický vysavač?

Odpovedi 2 Oblibene0
Inzerování s vlastnici.cz

Inzerování s vlastnici.cz

Odpovedi 3 Oblibene0
Indukční varná deska

Indukční varná deska

Odpovedi 4 Oblibene0
Lezecká stěna na zahradu

Lezecká stěna na zahradu

Odpovedi 2 Oblibene0
Bazén na zarhadu

Bazén na zarhadu

Odpovedi 1 Oblibene0
Reprák na chalupu

Reprák na chalupu

Odpovedi 3 Oblibene0
Změna dodavatele k ArmexEnergy

Změna dodavatele k ArmexEnergy

Odpovedi 8 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 53 Oblibene1
samostatně stojící vana Ravak Freedom O

samostatně stojící vana Ravak Freedom O

Odpovedi 6 Oblibene0
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 20 Oblibene0
Krb

Krb

Odpovedi 10 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 116 Oblibene0
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 73 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 16 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 26 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 9 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0

Rekreační domek na klíč

Mirek05
Mirek05
15.07. • v zahrada

Zdravím, se ženou uvažujeme o pořízení menšího rekreačního domku na zahradu. Ideálně bychom hledali řešení na klíč, abychom se nemuseli starat o samotnou stavbu. Máte někdo zkušenost s firmou, od které jste si takový domek pořídili? Budeme rádi za doporučení, případně i za zkušenosti, na co si dát při výběru pozor a čemu se raději vyhnout.

Dalibor Buček • před: 19 dny a 2 hodinami

Já jsem procházel několik fiirem jsme nakonec jsme skončili u Goopanu. Jestli chcete něco menšího na zahradu, mrkněte hlavně na jejich řadu Goomini https://www.goopan.cz/goomini-domy/ Nejsou to jen takový ty zahradní chatky, ale normálně promyšlený malé domky, kde je všechno udělaný tak, aby se prostor fakt dobře využil. Dá se to využít na rekreaci, ale klidně i na celoroční bydlení nebo třeba jako investice na pronájem. Co se mi líbilo, je že už v základu dostanete hotovou koupelnu, elektroinstalaci, rozvody vody, vytápění, střechu i kompletní montáž. Kuchyň nebo další vybavení si pak můžete nechat dodělat podle toho, co chcete.

Mirek05 • před: 14 dny a 7 minutami

Hele a za jak dlouho jste to měli postavený? Vešli se časově do termínu?

Dalibor Buček • před: 11 dny a 23 hodinami

Jo v tomhle je ten Goopan fakt úplně v pohodě. Od začátku nám říkali, že to bude zhruba do pěti měsíců, a ten termín opravdu dodrželi. Co jsem ocenil asi nejvíc, bylo to, že cena, na který jsme se domluvili na začátku, byla nakonec opravdu ta finálka. Žádný doplácení. Celkově s nima byla dobrá domluva. Když jsme něco řešili nebo chtěli upravit podle sebe, vždycky se snažili najít rozumný řešení a všechno nám vysvětlili. Je vidět, že to nedělají jen jako sériovou výrobu, ale fakt se snaží, aby to dávalo smysl konkrétnímu zákazníkovi. Za nás úplně bez problémů.

carol.lawrencei • před: 7 dny a 8 hodinami

cool

Michael • před: 7 dny a 8 hodinami

Looking into a turnkey recreational cottage is a smart move for stress-free outdoor living. Focus on solid insulation, easy maintenance materials, and flexible layouts that work year-round. Companies offering complete packages with plumbing and electrics already sorted save a lot of headaches later. Once the place is ready, you’ll want simple ways to unwind on quiet evenings. Many people here enjoy browsing TonyBet Canada for fresh ideas and light entertainment that fit perfectly with a relaxed garden lifestyle. Wishing you a smooth project and many great seasons ahead!

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii