Čau lidi, měl bych dotaz. Před domem máme kousek nevyužitýho místa na dlažbě a napadlo nás tam udělat nějakej vyvýšenej záhon. Žena by tam chtěla pěstovat jahody. Máte s tím někdo zkušenost? Vyplatí se koupit už hotovej, nebo je lepší si něco zbouchat? Díkec za každej tip.
Zdarec, já jsem pořizoval už komplet. Nejdřív jsem měl taky plány, jak to zbouchám sám, ale když jsem to spočítal prachy za dřevo a nátěr, tak hotovej vyšel líp a bez nervů. Bral jsem ho z shopu Zahrada v pohodě. Máme borovicový dřevo, už ošetřený lazurou, takže žádný další sraní s natíráním. Vevnitř už je nopovka a dole síť proti potkanům. Už ho máme druhou sezónu a vypadá pořád dobře.
Dinosaur Game features a T-Rex running in a desert. Players avoid obstacles and try to survive longer as the game becomes more difficult.
Díkec moc, taky jsem si říkal že bude lepší jít už do nějakýho kompletu. Hele a rozměrově se to tam dá sehnat v různejch mírách?
Hele jo, mají tam víc rozměrů, takže si v pohodě vybereš podle místa. Jinak já tam bral tady tenhle https://www.zahradavpohode.cz/p/vyvyseny-zahon-120-x-120-x-20-cm-borovice Je to borovice, má v sobě víc pryskyřice, takže líp snáší vlhko. Normálně to do sebe zasuneš a hotovo, žádný složitý šroubování.