Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Eshop Bakly

Eshop Bakly

Odpovedi 1 Oblibene0
Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Odpovedi 3 Oblibene0
Františkánská zahrada

Františkánská zahrada

Odpovedi 5 Oblibene0
VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

Odpovedi 4 Oblibene0
Oresi kuchyně zkušenosti

Oresi kuchyně zkušenosti

Odpovedi 22 Oblibene0
Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Odpovedi 20 Oblibene0
Výběr nové pračky

Výběr nové pračky

Odpovedi 3 Oblibene0
Palačinkovač

Palačinkovač

Odpovedi 12 Oblibene0
Instalace kotlů

Instalace kotlů

Odpovedi 6 Oblibene0
Chci si koupit herní konzoli

Chci si koupit herní konzoli

Odpovedi 24 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 50 Oblibene1
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 70 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 112 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 14 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 8 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 16 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 22 Oblibene0
Úzká chodba

Úzká chodba

Odpovedi 14 Oblibene0
Ložnice

Ložnice

Odpovedi 24 Oblibene0

Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Fidley
Fidley
22.10. • v ostatni

Od novýho roku by nás měla uvolnit smlouva, tak s přítelkyní řešíme variantu přestupu k jiné firmě s variantou toho, že bychom vyzkoušeli spotovou cenu, která by už zas měla být od toho 1.1. možná. Kdo jste na spotu, tak by mě od těch zkušenějších schválně zajímalo, jak vám to vychází a jaký máte zkušenosti a případně jestli máte někdo vyloženě zkušenosti s firmou Armex energy, tak pak i s těmi jak to máte. Díky moc

Jirek • před: 6 měsíci a 1 dnem

S tím prvním ohledně spotu vám neřeknu, zatím jsem ještě neměl příležitost tuhle variantu vyzkoušet, mám u sebe na bytě klasicky pevnou cenu, ale s Armex energy zkušenosti mám a to ještě když jsem byl v nájmu, tak jsem je tam měl na elektřině. Cenově byli levní, jak jsou na tom dneska netuším, přeplatky z faktury vraceli bez problémů a pak když jsem s nimi řešil přepis při odchodu z bytu, tak taky problémy nedělali a vše jsem s nimi dal po telefonu dohromady jak bylo potřeba.

Bowie • před: 5 měsíci a 30 dny

Od těch jsem měl plyn i s elektřinou a bylo to v pohodě.

MACH • před: 5 měsíci a 23 dny

Já mám teda spot jinde, ale můžu tuhle formu účtování jenom doporučit, protože v podstatě fakt vycházíte z aktuálního trhu a nečekáte až vám někdo zlevní. Takže pokud tuhle možnost u nich budete mít, tak bych do toho klidně šel. Ale zatím je to spuštění plánovaný fakt až padne ten strop no.

alois • před: 5 měsíci a 17 dny

Jsem na spotu už nějakou chvíli a asi bych řekl, že mě to vychází i díky poklesům na trhu líp než kdejaká pevná cena. Já se v tom moc nehrabu, zajímá mě finální faktura a ta pro mě byla v pohodě. Takže s nimi budu na spotu pokračovat dál.

Fidley • před: 5 měsíci a 11 dny

Díky za vaše zkušenosti, to rád slyším. Ze spotu mám poměrně dobrý pocit a proto bych to rád zkusil. Nikdo neříká, že na tom musím zůstat na věky, ale letos to dost klesalo, co jsem tak pozoroval, tak když máme tu možnost změny, tak to rád využiju a Armex mi přijde asi jako fajn řešení.

Oldrich • před: 5 měsíci a 4 dny

Já si spot dokážu představit, tak jak ho má můj známý propojený s fotovoltaikou, ale jako typická domácnost, co jsme třeba my, tak jsem vděčný, když vím s jakou cenou můžu dopředu počítat. U Armexu jsem spokojený, mám postupně klesající cenu, takže se mi to co rok sníží a půjde ušetřit.

alois • před: 5 měsíci a 2 dny

Není to špatné řešení ani pro klasickou domácnost, co mám zkušenosti u Armexu. FVE nemám, takže to zase nemůžu posoudit po téhle stránce.

Hofmann • před: 4 měsíci a 27 dny

Úplně upřímně nejsem takový střelec, abych do něčeho takovýho šel, mám rád svojí jistotu a to je pro mě prostě pevně daná cena, s kterou můžu počítat. Ale každý podle svýho, akceptuju to. Armex to má obojí v nabídce, takže já raději sáhl po smlouvě na dva roky a mám klid, parádní cenu a platím, co jsem si sjednal.

tomek • před: 4 měsíci a 18 dny

U mě zatím s nimi převažují dobré zkušenosti, i když jsme s nimi taky něco řešil, ale šlo o domluvu a byli co k čemu se bavit.

Ra.Vitek • před: 4 měsíci a 11 dny

Sám jsem se už celkem ponaučil, za dobu co energie řeším, jaký typ smluv je dobré brát a čemu se spíše vyhýbat. Koukám na cenu a závazek. U Armex energy teda nabízejí všechny, což má taky svoje pro, ale bez závazku čtu jako první a když je cena ok, tak beru. Se na to případně u nich taky koukněte a uvidíte jestli třeba pak i ten spot nerozmyslíte.

Vranda • před: 4 měsíci a 4 dny

Jak je to teďka vůbec s tím spotem? Něco jsem letmo zaslechl, ale nevím nic určitého. Já mám zatím platnou ještě původní smlouvu, kde mi teď vylepšili cenu, tak jsem v poho.

tomek • před: 3 měsíci a 21 dny

Akorát vím, že ho mají v nabídce a to je vše. Mám s nimi ještě původní smlouvu, kterou jsem prodlužoval za super podmínek, tak se o nic dalšího nestarám. Třeba někdo jiný bude vědět..

Rambajs • před: 3 měsíci a 16 dny

Už jsem na spotu u nich z dřívějška a svoje výhody to má, prostě dá se na tom ušetřit při poklesech trhu a jako že ty teď zrovna jsou. A co vím mimo to z internetu, tak běžná domácnost by se měla mít možnost dostat na spot ještě do půlky letoška. Pak má vejít v platnost zákaz.

Samos • před: 2 měsíci a 27 dny

Na spotu je to teď dobrý, na trhu to klesá, tak z toho jde těžit. Dřív jsem se toho spíš bál, ale nyní máme aspoň šanci u AE něco ušetřit. A podle toho co jsem četl v článcích na novinkách, tak by ten pokles měl i pokračovat, tak snad se to fakt udrží. Zatím z toho mám dobrý pocit.

JanValasek • před: 2 měsíci a 10 dny

Ono to není jen teď, když se to vezme z dlouhodobého hlediska, tak se celkově se spotem u Armexu dá ušetřit dost peněz. Člověk akorát musí umět přestát ty chvíle, kdy to je dražší, ale v průměru je to na něm prostě výhodnější.

Stefan • před: 1 měsícem a 18 dny

Může být, beztak je to spíš pro odvážlivce a za toho já se u energií teda opravdu nepovažuji vzhledem k tomu, že mám na krku rodinný barák o pěti lidech, kde je spotřeba jak prase. Pro mě je lepší pracovat s hotovou cenou, takže když jsem měl po začátku roku u nich možnost přijmout postupně klesající ceník, kde jsem měl ještě lepší cenu než loni, tak jsem to vzal a vím, že účty nebudu muset tolik hrotit.

Zbynek • před: 14 dny a 16 hodinami

Docela mě štve, že mi sebrali tu možnost přejít na spot, ale vyřešil jsem to podobně jako tady Stefan. Nechal jsem si udělat několik návrhů i s pohledem do budoucna a tohle s těmi jejich cenami mě vycházelo nejlíp. A to i s porovnáním konkurence, kde třeba ještě není ani stanovená cena na další roky.

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii