DOBRÝ DEN,řeším dilema, jaké dveře zvolit k podlaze dub natur lamino a nábytek mám dub sonoma,prozatím ho měnit nebudu.Osobně by mi více ladil dekor dub šedý k nábytku, ale měla jsem možnost výběru pouze podle fotek a tento už byl na fotce moc světlý a vše by mohlo splynout a působit chladně.Nyní řeším jaké dveře zvolit, tak aby ladily nejlépe k podlaze.Bohužel odstín dub, který je též v nabídce mi také nemusí úplně sedět s podahou dub natur, když nevím jak vypadá podlaha v reálu, dále mám na výběr dub sonoma dveře, ta by mi ladila s nábytkem a raději bych tuto variantu, než dveře bílé s hlediska praktičnosti, těmi zase nic nepokazí, ale budou obyčejné kašírované - folie, tak aby nepůsobyly moc lacině.Pokoj bude spojený s kuchyní a tu bych asi volila bílou, s doplňky v dekoru dřeva v interiéru.Dále dekory buk, malaga, šedé, bříza bělená.Na fotce mám vizualizaci dub natur a nábytek dub sonoma. Děkuji předem za radu.K.
Z mé vlastní zkušenosti bych si určitě zašla do nějaké specializované prodejny, kde si nejen dveře budete moc sama prohlédnout než jen porovnávat podle fotek, ale také budete mít možnost si prověřit výrobce, vidět samotnou komunikaci s prodejci a podobně. A to si myslím, že je dnes poměrně důležité, protože byste mohla naletět nějakým podvodníkům, a nejen odstín dveří by mohl být na nic, ale i samotná kvalita dveří.