Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Try your hand at these terrifying video games!

Try your hand at these terrifying video games!

Odpovedi 0 Oblibene0
Try your hand at these terrifying video games!

Try your hand at these terrifying video games!

Odpovedi 0 Oblibene0
Are you good at playing Uno online?

Are you good at playing Uno online?

Odpovedi 0 Oblibene0
Hariom Homeopathy Clinics Hospital India, Best Homeopathy Doctors, Treatment & Medicine

Hariom Homeopathy Clinics Hospital India, Best Homeopathy Doctors…

Odpovedi 0 Oblibene0
Maximizing Small Spaces: Tips for Cozy Apartment Living

Maximizing Small Spaces: Tips for Cozy Apartment Living

Odpovedi 0 Oblibene0
Oresi's culinary adventure

Oresi's culinary adventure

Odpovedi 0 Oblibene0
Dovolená, jak ji strávit v pohodě?

Dovolená, jak ji strávit v pohodě?

Odpovedi 6 Oblibene0
Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Odpovedi 3 Oblibene0
Františkánská zahrada

Františkánská zahrada

Odpovedi 4 Oblibene0
VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

Odpovedi 3 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 50 Oblibene1
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 70 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 111 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 14 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 8 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 16 Oblibene0
Úzká chodba

Úzká chodba

Odpovedi 14 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 22 Oblibene0
Ložnice

Ložnice

Odpovedi 24 Oblibene0

Recenze Comfort Energy

Ginna
Ginna
20.06. • v ostatni

Ahojte, chtěla bych změnit dodavatele energií, s tím co mám nejsem natolik spokojená, hlavně s jejich přístupem a teď i s cenou. Uvažuji nad Comfort Energy , ale potřebovala bych na ně nějaké recenze a doporučení. Případně i na jiné dodavatele. Nejsem ještě úplně rozhodnutá, takže prosím o rady a zkušenosti. Případně či už jste uvažovali o změně dodavatele a nebo jaký je vůbec váš postoj ke změně dodavatele energií. Díky moc :-)

Jirka • před: 4 roky a 9 měsíci

Zkušenosti s touto firmou osobní nemám, ale zkušenosti se změnou dodavatele ano. Hodně záleží na tom jaké máte odběry. A jestli se vám chce celý proces změny podstupovat třeba i jen kvůli 80kč (dávám jen příklad). Protože dodavatel dokáže ovlivnit jen část z ceny nikoliv celou.. :)

Michal N. • před: 4 roky a 9 měsíci

Ahoj, já ti tu za sebe recenzi klidně můžu nechat, u Comfort Energy jsme už letos třetím rokem. Doma máme jen elektřinu a tak jsem pro ní hledal levnější alternativu, Comfort Energy mi nabídli slušnou cenu a dokonce, že za mě vyřídí zadarmo celý přepis, tak jsem to za tuto službu a peníze vzal.

David • před: 4 roky a 9 měsíci

Taky máme energie u comfort energy, s postupem času si říkám, že kdybych měl ty zkušenosti a informace dřív, tak už bych se do změny firmy pustil dávno, je to jednoduchý postup. 

Ladislav • před: 4 roky a 9 měsíci

Osobně bych ti doporučil, aby sis všechno zařizovala sama a nenechával to na někom druhém. Aspoň to tak budeš mít víc pod kontrolou a nebudeš pak muset řešit nějaké zbytečné problémy, že někde někdo něco udělal špatně a nebo se na něco zapomnělo. Já se toho držím a zatím se mi pokaždé změna vyplatila a dopadla dobře. U Comfortu to samé :)

Milan • před: 4 roky a 8 měsíci

S Comfort Energy mám dobré zkušenosti, změna dost bodla.

Webi • před: 4 roky a 8 měsíci

Hele máte u nich někdo zkušenosti čistě s odběrem plynu?

Krýsl • před: 4 roky a 8 měsíci

Ano my a vše v pořádku, oč jde?

Pavel Vaněček • před: 4 roky a 7 měsíci

Proč čistě s odběrem plynu? My od nich už několik let odebíráme plyn s elektřinou dohromady a vychází nás obojí levněji. A pochybuju, že byste doma elektřinu nepoužívali :D

Webi • před: 4 roky a 7 měsíci

Omg, tak samozřejmě, že máme doma zavedenou elektřinu, ale ptám se na plyn, protože u toho uvažuju o změně dodavatele. Elektřinu mám zařízenou jinde, takže o tu mi momentálně nejde. Až bude vhodná doba, tak třeba dojde i na ní. 

Pavel Vaněček • před: 4 roky a 7 měsíci

Tak fajn, my máme domek jednopatrový cihlový a zateplený, jsme tam dvá a plyn máme i k vaření a k ohřevu vody a protopíme cca kolem 1600m3 a když jsme si to k nim přesunuli, tak i přesto, že jsme zažili horší zimu, tak jsme s nimi při těch jejich cenách byl stejnak schopný ušetřit a o skoro dva-tři tisíce.

Nela • před: 4 roky a 6 měsíci

Máme u nich plyn a v pohodě, a faktura je cca do 14 dnů od odečtů, takže zatím máme zkušenosti jen dobré.

Ráďa • před: 4 roky a 5 měsíci

Já jsem navštívila jejich zákaznický prostory Na Poříčí kvůli změně údajů ve smlouvě. Vdala jsem se a potřebovala jsem změnit ve smlouvě příjmení. Byli strašně ochotní a vše dali administrativně do pořádku a dokonce mi řekli, že příště stačí klidně zavolat a nebo na jejich stránkách vyplnit elektronický formulář. To kdybych věděla, tak jsem si i ušetřila cestu.

Janka • před: 4 roky a 4 měsíci

Ona jde spousta věcí takhle vyřídit přes počítač. Já je mám z ruky, tak když jsem měnila telefon, tak mi k tomu stačil jeden email a odpověď jsem měla od nich do pár hodin, že to berou na vědomí a upravují.

Martina • před: 4 roky a 4 měsíci

Mně kancelář posloužila zatím jen jednou a to při bezplatné změně záloh, jinak jí vůbec nepoužívám i když se v ní dá kontrolovat kde co.

Ady • před: 4 roky a 2 měsíci

Jakmile budeme převedeni, tak si jí určitě taky necháme zřídit, protože jak to znám, tak než se člověk někam dovolá tak v tich online systémech je to daleko rychleji vyklikané. Nevím jak to teda funguje tady, osobní zkušenost zatím nemám, ale co jsem zatím četla, tak jsou lidi spokojení. :)

Martina • před: 4 roky a 1 měsícem

No vzhledem k dnešní době je podle mě tohle už normální komunikační systém, na který přechází většina firem. Já to mám i u banky a operátora taky. Takže to byla jen otázka času, kdy na to přistoupí i oni a je to jen dobře.

Evka • před: 4 roky a 22 dny

Co všechno jsem na tom portále schopná udělat?

Martina • před: 4 roky a 21 dny

Jako asi tam toho jde udělat dost, ale vyloženě jsem to nějak nezkoumala. Určitě tam můžeš dělat nějaký základní změny, kontakt na sebe, jméno atp. Pak ti tam chodí i faktury, který tam máš archivovaný a můžeš je i stahovat, jako když by ses do toho ponořila víc, tak tam najdeš dost informací. Ale je to nějak extra neřeším ???? Možná ti Holky poví víc, tohle je jen tak zběžně, co vím ????

Janka • před: 3 roky a 11 měsíci

To nevím, já se orientuju podle toho, co mi pošlou do meilu, jinak to neřeším, hlavně je super, že se nezměnilo období, kdy chodí faktury, protože to mám aspoň pěkně rozvržený faktury do každýho měsíce. A ne že přijde elektřina/plyn na ráz. Prostě to posílá Comfort energy stejně jako předchozí dodavatelé, pár týdnu potom co nám to doma spočítají. 

Nela • před: 3 roky a 10 měsíci

Jo toho jsem si také všimla, že se na tom nic moc nezměnilo. Je to jen dobře, že to tak dělají :-)

Šárka • před: 3 roky a 9 měsíci

Taky už máme letos vyúčtování za odběr elektřiny doma, nedoplatek jen 136Kč, takže dobrý, a za plyne zas přeplatek. :D

Macan • před: 3 roky a 8 měsíci

Taky jsme letos na přeplatku, vyšlo nám to na půlku jedný zálohy, tak jsme jí rovnou po domluvě s operátorkou nechali přesunout na další měsíc, který jsme pak jen doplatili a od dalšího už platíme zas klasicky.

Pavča • před: 3 roky a 7 měsíci

Ono je to asi o domluvě s nimi, nám to třeba vždycky automaticky chodí na účet, teda pokud to neklesne tuším pod stovku nebo dvě, to nevím, ale my měli vždycky víc, tak jsme to našli na účtu. 

Ginger • před: 3 roky a 5 měsíci

Potřebuju poradit, nevíte jestli se dají v průběhu roku změnit zálohy? Mám je snížený, ale kvůli koroně jsem teď doma na Home officu a když jsem chodila do práce, tak jsem topení měla nastavený, že se spouštělo až hodinu před mým příchodem, takže jsem nikdy neměla takovou spotřebu jakou budu mít asi teď, když si topím v podstatě celý den. Takže bych to chtěla mít posichrovaný, abych se zálohami vyšla a pak byla bez doplatku. 

Ady • před: 3 roky a 5 měsíci

Navýšení by mělo jít bez problému si myslím, kdyby si řešila opak, tak by se třeba cukali, kvůli riziku nedoplatku, ale tohle je podle mě OK. Buďto zkus webovou kancelář, tam to jde 100%, pokud máš a nebo si k nim zavolej a oni ti to nastaví. ;)

Ginger • před: 3 roky a 5 měsíci

Díky, tak jsem tam při pondělku hnedka zavolala, říkala jsem si, že to bude jednodušší, než se s tím hledat v tom kanclu, stejnak s tím moc neumím :D tohle bylo mnohem jednodušší a operátorka mi to v podstatě hnedka upravila a nemusela jsem a nic čekat. :) takže díky za pomoc

Ady • před: 3 roky a 5 měsíci

Jasně v pohodě, tak zavolat si tam je jistota, ale ani v tý webkanceláři to není nic složitýho, teď by sis to vyzkoušela a příště už bys věděla jak na to, taky jsem to tak měla a teďka už je to pohoda. 

Horek • před: 3 roky a 4 měsíci

Jak se má zlevňovat, tak jsme si zařídili novýho dodavatele, napočítali nám tu celkem smysluplnou cenu, kterou by bylo blbost nevzít až do roku 2023.

Salan • před: 3 roky a 2 měsíci

Pro má větší smysl vzít na dva roky, pak se třeba objeví zas něco lepšího a musel bych tu trčet ještě rok. Ale je to i o domluvě, za tu cenu je plyn OK.

Vojtěch • před: 3 roky a 1 měsícem

Jako fakt věříte tomu, že se bude natolik zvedat cena, aby jí teďka bylo potřeba fixovat? To mi neříkejte, nemyslím si, že to bude taková drasťárna. A kdyby náhodou, tak výhoda toho, že mám u CE smlouvu na neurčito a můžu udělat změnu.

Salan • před: 3 roky a 23 dny

No trága to asi taková nebude, ale jistota je jistota a raději budu mít strop než abych měl přepálenou cenu. Ceny jsem si porovnával a tohle byla fakt jedna z těch lepších nabídek u plynu, pak už jde ve směs o detaily čemu dáte přednost.

Johny • před: 3 roky a 8 dny

videl jsem nejaky grafy a uplne to nemelo tendence klesat jako pocty nakazenych, mit pevnou cenu mi ted prijde jako dobre reseni a super ze si u nich jde vybrat i delku fixace

třéša • před: 2 roky a 11 měsíci

Mám teď cenu 1572,- za MWh a to mně přijde v týhle době jako dost dobrá nabídka.

Ulin • před: 2 roky a 10 měsíci

A to máte k jaký spotřebě…? mě to při téhle ceně vychází při přestupu se slevou kolem 3,5tis. a to jsme v baráku dva a za rok máme elektřinu na spotřebě nějakých 3.600kWh. Zvažuju to, ale ještě chci chvilku počkat jestli se neobjeví ještě nějaké nové tarify.

třéša • před: 2 roky a 10 měsíci

No oni se možná objeví, ale podle mě už jedině s vyšší cenou, protože už teďka některé firmy zdražovaly. Já to mám k roční spotřebě 12MWh, takže mě to vychází dobře.

Ulin • před: 2 roky a 8 měsíci

Tak jsem si to vzal k srdci, co jste mi tu psal a raději jsem víc nečekal a podepsal s nimi tuhle cenu taky, budu rád aspoň za nějakou slevu a že mi to raketově nevyletí, bych se pak ani nestačil divit nedoplatkům.

Jakub • před: 2 roky a 8 měsíci

Já jsem rozeslal pár meilů na několik firem a domluvil jsem se ve výsledku s Comfortem, když jsem jim ukázal konkurenční nabídky, tak dali lepší tarif a já nikam jinam nemusel.

kavan • před: 2 roky a 6 měsíci

kvůli ceně je mám v hledáčku, od října budu moct změnit dodavatele, tak to asi hodím sem

Jakub • před: 2 roky a 6 měsíci

Ono si jim pak stačí říct a všechno zařídí, nám to tenkrát tak taky ulehčili.

Ilona • před: 2 roky a 6 měsíci

máme u comfort už skoro 5 let elektřinu,teď převádíme i plyn,zařizují sami, spokojenost s touto firmou

Teoš • před: 2 roky a 6 měsíci

My jsme jim zadali sjednocení od dvou různých firem a taky s tím u nich nebyl problém a to jsme z toho nejdřív měli obavy a furt to odsouvaly.

helendam • před: 5 dny a 9 hodinami

Share your knowledge, tips, and tricks with other players in the slither io community. Whether you're offering advice to beginners or sharing advanced strategies with seasoned veterans, helping others improve their gameplay is its own reward.

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii