Články (14)

Jak na správný výběr moderních polic: rady a nápady

Police jsou neodmyslitelnou součástí interiérů. Kromě svého praktického účelu mají i estetickou funkci. Prostor totiž dokáží zútulnit a dodat mu specifický charakter. Zjistěte, do jakých konkrétních místností police zakomponovat a jak postupovat při jejich výběru.

Vyberte si svou moderní italskou sedací soupravu

Sedačka je ústředním prvkem každého obývacího prostoru. Právě italské sedací soupravy přitom bývají často ceněny pro svůj úchvatný design, kvalitu a použití tradičních řemeslných postupů. Zjistěte, co je pro ně charakteristické a podle čeho se řídit při jejich výběru.

Varná deska: sklokeramická, nebo indukční?

Přemýšlíte, jak vybrat varnou desku a zda je pro vás vhodnější sklokeramika, nebo indukce? Přečtěte si, na jakém principu obě varianty fungují a jaké výhody a nevýhody se s nimi pojí. Díky našemu srovnání se lépe rozhodnete pro vhodný typ spotřebiče právě pro vás.

Jak zařídit domácnost v retro stylu 20. let

Líbí se vám interiéry ze 20. let minulého století? I vy si můžete tento styl přenést do svého domova. Přečtěte si, co je pro toto období charakteristické.

Jak vybrat ideální koberec do domácnosti

Koberec v interiéru zajišťuje útulnost a teplo pod nohama. Zároveň dokáže váš domov vyladit také po designové stránce. V tomto článku se podíváme na to, na co se při výběru koberce zaměřit a na co si dát pozor při jeho umístění.

Jak vybrat umyvadlo do luxusní koupelny

Stavíte dům nebo rekonstruujete byt? V tom případě vás čeká výběr umyvadla do vaší nové koupelny. Přečtěte si, jaké typy umyvadel existují a na co při nákupu pamatovat.

Jak na luxusní koupelnu u vás doma

Toužíte po luxusní koupelně, která se stane vaším osobním wellness centrem? Přečtěte si, čím ji vybavit a na co při tom nezapomenout.

Zdokonalte svou domácnost pomocí chytrých spotřebičů. Z čeho můžete vybírat?

V současné moderní době se čím dál častěji setkáváme s nejrůznějším chytrým vybavením. Vyspělé technologie se přitom dostávají i do světa domácích spotřebičů, díky čemuž můžete svoji domácnost vybavit špičkovými technologickými vychytávkami. Co si můžete pořídit? Přinášíme vám inspiraci pro zařízení moderní kuchyně i dalších místností.

Barvy interiéru a další trendy v bydlení pro rok 2021

Stejně jako se neustále mění módní trendy, mění se i trendy v oblasti interiérového designu. Zajímá vás, jaké konkrétní barvy jsou letos v kurzu? A čím dalším se při zařizování interiéru řídit?

Naučte se správně kombinovat barvy v interiéru. Prozradíme vám, jak na to

Domov dělá útulné prostředí, ve kterém se cítíme příjemně. Abychom tohoto cíle dosáhli, je třeba naučit se vhodně kombinovat barvy v interiéru. Díky tomu můžeme z obyčejného domu nebo bytu vytvořit oázu klidu, do které se budeme rádi vracet. Přečtěte si, jak barvy v domácnosti vhodně kombinovat, abyste se v jednotlivých místnostech cítili opravdu dobře.

Láká vás změna interiéru? Zjistěte, jak jednoduše na to

Domov je místem, kde bychom se měli cítit co nejlépe. Pokud vás již delší dobu láká nějaká změna, ale nechcete za ni utrácet mnoho peněz, nemusíte zoufat. I s malým rozpočtem se totiž dá vykouzlit hodně muziky. V tomto článku vám prozradíme několik tipů jak na to.

Užívejte si i vy luxusu italské ložnice

Ložnice přeplněné nábytkem jsou definitivně out. Moderní ložnice jsou zařízené minimalisticky. Staví na jednoduchosti, vzdušnosti, pohodlí, ale také na vytříbené kombinaci barev a materiálů. V luxusní italské ložnici rozhodně nesmí chybět italský nábytek, ale také obrazy a decentní dekorace.

Chytré nápady pro zařízení malého bytu

Zařízení bytu je náročné, ale zařízení malého bytu je doslova uměním. Klíčem k úspěchu je jednotný koncept, kterého se budete držet při vybavování každé místnosti. Jen tak bude malý byt vypadat jednotně a uspořádaně. Jak s malým prostorem kouzlit? To se dozvíte z následujících odstavců.

Florencie, italský design a luxusní nábytek

Florencie je známá jako město architektury, designu, elegance, historie, umění i gastronomie. Nebo tu třeba design studují, jako česká designérka Katerina Kersey, kterou najdete v showroom s luxusním nábytkem IDW Italia. Ta tu strávila celé dva roky na univerzitě, a proto Florencii zná téměř jako místní. Co na procházkách Florencií nesmíte vynechat? A vyplatí se tu studovat?