1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní grily
  4. Napoleon Napoleon Rogue plynový gril

Napoleon Napoleon Rogue plynový gril

Plynový gril Rogue 3 je novinkou z řady grilů Napoleon. Gril je výjimečný svou výbavou, která obsahuje prvky patřící do nejvyšší kategorie. Jedná se kupříkladu o vanu grilu z hliníkové slitiny, masivní dvojité nerezové kryty hořáků, nerezové vlnité rošty, dvojité nerezové víko s teploměrem či úložný prostor s místem pro velkou plynovou láhev.

 

Výhodou hluboké vany grilu je také optimální možnost použití příslušenství v podobě vložky na dřevěné uhlí, kterou změníte Váš plynový gril Rogue na uhelný a získáte další možnost grilování s bohatým aroma.

 

Pod grilem, za dvoukřídlými nerezovými dveřmi, najdete velký uzavřený úložný prostor s držákem na velkou plynovou láhev. Stejně tak odkapávací výsuvné plato je dostupné zepředu, což zjednodušuje údržbu a odpadá nutnost gril otáčet.

 

Na bočních stěnách skříně grilu lze uchytit poličku na Vaše příslušenství. Kromě toho na stranách bočních polic jsou háčky pro zavěšení nářadí.

Složení4 hořáky (3 nerezové trubice, 1 boční keramický infra horák Sizzle ZONE) víko se zabudovaným teploměrem ACCU-PROBEelektronické zapalování JET-FIREnerezové vlnité rošty WAVEvana grilu z hliníkové slitiny s masivními kryty hořákůpolička na kořenívěšáčky na nářadí a místo pre velkou plynovou láhevsklopné bočné policeTechnické parametryvýkon až 15,6 kWrozměr grilovací plochy: 60x45 cmrozměry: 130/64/122 cm (š/h/v)výška s otevřeným víkem: 186 cm

Styl:
Kategorie: Zahradní grily
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu exterio 33580,-

Další Zahradní grily