1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. 5five Simply Smart Odkapávač na nádobí, plastový, šedá barva

5five Simply Smart Odkapávač na nádobí, plastový, šedá barva

Sušička na nádobí s odkapávačem v podobě stojanu od značky 5five Simply Smart má ergonomický tvar, který usnadňuje ukládání nádobí k sušení. Povrch sušičky nádobí je tvarován tak, aby co nejlépe využil dostupný prostor. Na jednu stranu položíte talíře a sklenice a na druhou příbory. Odkapávač na nádobí má tvar podnosu. Slouží k zachycování vody odkapávající z mytí nádobí. Odkapávač tak chrání kuchyňskou desku před vlhkostí. Odkapávač na nádobí je vyroben z tvrdého plastu. Materiál je pevný, ale zároveň lehký a nepromokavý. Sušička se nedeformuje, ani když je naplněna nádobím.

Na sušáku na nádobí můžete uložit až dvanáct talířů najednou! Vejde se do ní také asi sedm sklenic, sada příborů a větší kuchyňské náčiní. Spodní část stojanu na sušení nádobí je opatřena perforovaným povrchem, takže voda odtéká do odkapávače. Dno je profilované tak, aby sušené nádobí nestálo ve vodě.

Sušička nádobí je malé příslušenství: měří 33 cm x 49 cm x 9,5 cm (délka x šířka x výška). Sušička tak zabere jen velmi málo cenného místa! Můžete ji také uložit například do skříňky nad dřezem - integrovaný odkapávač účinně ochrání dno skříňky před vodou stékající z mokrého nádobí!

 

Vlastnosti produktu:

  • sušička nádobí s odkapávačem ve formě stojanu,
  • výrobek značky 5five Simply Smart,
  • promyšlený tvar,
  • prostorný interiér,
  • lehký a odolný,
  • šedý,
  • rozměry 33 cm x 49 cm x 9,5 cm (délka x šířka x výška).

Styl:
Kategorie: Kuchyňské doplňky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 299,-

barva: šedá
délka (cm):: 43
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 32
výška (cm): 19

Další Kuchyňské doplňky