1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Malé kuchyňské spotřebiče
  4. Yato Gastro Mixér 350W 7l
Yato Gastro Mixér 350W 7l - HARV.cz

Yato Gastro Mixér 350W 7l

Mixér má plynulé ovládání otáček, takže si můžete libovolně upravit provozní režim podle svých potřeb. Mixér má ochranu proti chodu při vysoké rychlosti, která zabraňuje vylití obsahu z mísy a snižuje riziko poškození převodovky.

Zařízení je navíc vybaveno bezpečnostním spínačem, díky kterému se při pokusu o zvednutí pracovní hlavy provoz automaticky přeruší. Průhledný ochranný kryt chrání před náhodným vložením rukou do mísy během provozu. Dále má vstupní otvor, který umožňuje přidávání jednotlivých surovin během míchání.

Mixér má tělo vyrobené z hliníku a oceli, lakované v metalické stříbrné barvě a snadno se čistí. Na druhou stranu, mísa a další doplňky jsou vyrobeny z nerezové oceli určených pro styk s potravinami. Naklápěcí pracovní hlava výrazně usnadňuje výměnu příslušenství a vyjímání mísy s otočným držákem. Díky tomu se dá velmi snadno udržovat v čistotě.

Je poháněn 350 W motorem napájeným proudem 220 ~ 240 V / 50 Hz s ozubeným převodem, který zaručuje velmi dlouhou životnost mechanismu a použití.

    Mixér má v sadě další příslušenství:
  • hák na hnětení lehkého těsta
  • metla
  • míchadlo na šlehání pěny
Technická data Otáčky0 - 780 ot/min Rozměry420 x 400 x 230 mm Váha17 kg Objem mísy7 l Průměr mísy220 mm Výkon350 W Napájení220 - 240 V / 50 Hz

Styl:
Kategorie: Malé kuchyňské spotřebiče


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Malé kuchyňské spotřebiče
Produk byl v nabídce e-shopu: HARV.cz

Další Malé kuchyňské spotřebiče