Jídlo vložíte do vody a budete spokojeni: s tyčí ZWILLING ENFINIGY sous-vide v bílé barvě je vaření sous-vide opravdu snadné. Vaření Sous-vide neboli vaření ve vakuu je proces vaření masa nebo ryb, ale také zeleniny nebo ovoce ve vodní lázni. Vše je bezpečně zabaleno ve vakuovém sáčku. Po celou dobu vaření se udržuje optimální teplota pro danou potravinu, což umožňuje obzvláště šetrné a rovnoměrné vaření. Kompaktní a praktická tyč ZWILLING ENFINIGY sous-vide nejenže kontroluje teplotu vody a dobu vaření, ale také se snadno používá: Požadovanou teplotu a dobu vaření jednoduše nastavíte na dotykovém displeji LED. Díky malým teplotním krokům po 0,5 °C a přesnosti +/- 0,1 °C - 0,2 °C mezi 40 a 70 °C můžete vařič sous-vide nastavit obzvlášť přesně. Zatímco se můžete věnovat jiné práci v kuchyni, funkce časovače dohlíží na dobu vaření. Po uplynutí času tyč vydá akustický signál a automaticky se zastaví. A pokud chcete jíst o něco později nebo se vaši hosté opozdí, žádný problém! Potraviny stačí ponechat ve vodní lázni při nastavené teplotě. Bod pečení se nemění a zůstává dokonalý. Voilà, sous-vide je tak snadné!