1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Malé kuchyňské spotřebiče
  4. Maximex Drtič trubek TWISTER, 250 cm

Maximex Drtič trubek TWISTER, 250 cm

Dráždivá trubka, 250 cm od německé značky Maximex je čisticí prostředek pro různé typy odtoků, které jsou zároveň účinné a šetrné k životnímu prostředí. Způsobuje vysokotlaké splachování vody v kuchyni, koupelně a toaletě, což vám umožní efektivně vyčistit naplněný odtok. Výrobek je velmi jednoduchý a současně nezabírá mnoho místa.

Stačí připojit čisticí hadici k kohoutku, zapnout vodu a odtoková trubka bude vyčištěna pod tlakem vody. Mosazná tryska na konci hadice zajišťuje zvýšený tlak vody a také řídí silný proud vody, což podporuje důkladnější čištění. Dráždivá trubka TWISTER je šetrná k životnímu prostředí a také poskytuje alternativu k chemickým čisticím

Lze jej snadno připojit ke všem komerčně dostupným kohoutům pomocí univerzálního adaptéru Easy-Clip pro snadnou montáž a demontáž. Stačí odšroubovat stávající provzdušňovač a připojit adaptér k Easy-ClipSystem. Obsahuje mimořádně dlouhou čisticí hadici (2,5 m), která je dostatečně stabilní, aby se neohýbala. Flexibilní trubka je vhodná pro dosažení i těžko přístupných míst. Průměr hada je 0,7 cm.

Vlastnosti produktu:

  • šetrné k životnímu prostředí repelent potrubí, který čistí pod tlakem,
  • zajišťuje přesné vychýlení odtoku,
  • šetrné k životnímu prostředí - pracuje bez chemických látek,
  • délka 250 cm,
  • barva modrá,
  • značkový výrobek od německého výrobce Maximex.

Styl:
Kategorie: Malé kuchyňské spotřebiče
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 369,-

barva: modrá
délka (cm):: 250
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: plast
průměr (cm): 3
výrobce: wenko
výška (cm): 250

Další Malé kuchyňské spotřebiče