1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Regály a police
  4. Klasické
  5. Regál Planet PL5, černá/dub/béžová

Regál Planet PL5, černá/dub/béžová

Nikdo z nás nechce být ponořen do chaosu svých nejrůznějších věcí, ať už jde o knihy, hračky nebo osobní dokumenty. Regál Planet je klíčem k řešení tohoto problému. Designově nadčasový, pečlivě vyrobený a neuvěřitelně praktický - to je náš Regál Planet.

S přehledem se vejde do jakéhokoli prostoru a okamžitě se stane nedílnou součástí interiéru. Jeho neutrální design umožňuje, aby se snadno adaptoval na jakýkoli styl a vytvořil harmonický celek s ostatními kusy nábytku ve vašem domově. Ať už ho umístíte do dětského pokoje, pracovny nebo obývacího pokoje, tento regál bude sloužit svému účelu na 100 %.

Jednotlivé police a dvě skříňky jsou dostatečně prostorné, aby pojmuly všechny vaše knihy, hračky, dokumenty a další drobnosti, které potřebujete mít po ruce. A co je nejlepší? Ukládání věcí do tohoto regálu je tak jednoduché, že to zvládnou i vaše děti!

Regál Planet je výjimečný ve své jednoduchosti, ale i v kvalitě zpracování. Na výrobě tohoto nábytku jsme se podíleli s láskou a citem pro detail, abychom vám mohli poskytnout něco, co vám bude sloužit po mnoho let.

Styl: Klasické
Kategorie: Regály a police
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4114,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-planet/
abs: ano
barevné provedení: černá/dub/béžová
hloubka: 40 cm
kolekce: planet
materiál: ltd/lamino
šířka: 60 cm
výška: 190 cm

Další Regály a police