1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Moderní
  5. Jídelní set VENEZIA 4412

Jídelní set VENEZIA 4412

Užijte si komfort a eleganci s jídelním setem VENEZIA 4412. Tento luxusní set, který se skládá z jednoho jídelního stolu VENEZIA 3007 a šesti jídelních židlí MILÁNO 3008, je ideální volbou pro všechny, kteří hledají moderní a stylové řešení pro svůj jídelní prostor.

Jídelní stůl VENEZIA 3007 je vyroben z kovu a tvrzeného skla, což mu dodává nádech modernosti a elegancie. Jeho chromované nohy přidávají další vrstvu luxusu a sofistikovanosti. S rozměry 150 × 90 × 76 cm je tento stůl dostatečně velký, aby pohodlně usadil až šest lidí, což ho činí ideálním pro rodinné večeře, večírky nebo pracovní setkání.

Jídelní židle MILÁNO 3008 jsou potaženy černou kůží-imitací, což jim dodává luxusní vzhled. Jejich chromované kovové nohy nejenže poskytují stabilitu a odolnost, ale také přispívají k celkovému modernímu a elegantnímu vzhledu setu. S výškou sedu 46 cm a rozměry 41 × 40 × 98 cm, tyto židle nabízejí vysokou úroveň pohodlí a podpory.

S naším jídelním setem VENEZIA 4412 můžete transformovat svůj jídelní prostor na místo, kde se skloubí styl a funkčnost. Objednejte si tento set ještě dnes, aby vaše jídelní zážitky dosáhly nové úrovně pohodlí a elegance.

Styl: Moderní
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 7890,-

hmotnost: 82
materiál: kov a sklo
rozměry (textově): rozměry v popisu

Další Jídelní stoly a sety