1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Skandinávské
  5. Moderní
  6. Exterio Mexico teak jídelní stůl

Exterio Mexico teak jídelní stůl

Zahradní kulatý stůl Mexico s deskou z kvalitního teakového dřeva a hliníkové konstrukce v moderním, nepřehlédnutelném designu. Skandinávský design zaručí, že stůl bude vždy působit moderně, ať už na zahradní terase nebo v inetréri.

 

Teakové dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (teakové dřevo / hliník), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Rozměry

Ø140/77 cm (průměr/v)

 

Materiál

teakové dřevo / hliník

 

Prostorová dispozice

150 x 150 cm

Styl: Moderní,Skandinávské
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 30780,-

Další Jídelní stoly a sety