1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Dadka prostěradlo jersey fialová B - 90x200x20 cm

Dadka prostěradlo jersey fialová B - 90x200x20 cm

Nejkvalitnější české napínací jersey prostěradlo

Prostěradla jersey od f.Dadka považujeme ve všech sledovaných parametrech za absolutně nejkvalitnější na našem trhu!  Vydrží až 5x déle než námi zkoušená levná prostěradla. Během více jak 20-ti let jsme vyzkoušeli mnoho výrobců hladkých, bavlněných, vypínacích prostěradel (jersey, žerzej, streč, mako). Kvalitu určuje nejen vysoká gramáž, ale také ostatní parametry jako je hustota, pevnost, elastičnost, měkkost, odolnost proti prodření, tvarová a barevná stálost po vyprání. Úplet nežmolkuje ! Důležitá je i síla gumy pro stabilní uchycení, aby byla v tunýlku s možností výměny. Díky přidanému 5% elastanu je prostěradlo více elastické a lépe drží tvar, poradí si až o 10 cm s odlišným rozměrem matrace (v délce či šířce).  Optimální výška matrace mimo dětských velikostí je 20 cm.

Prostěradla jsou nositelem značky QZ společně se značkou Česká kvalita. Certifikace zdravotní nezávadnosti pro děti do 3 let i dospělé.

       Napínací     Ano Guma v tunýlku     Ano Praní     40°C Gramáž     190 g/m2 Materiálové složení     95% Bavlna, 5% elastan

 

Styl:
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu POVLECENI-OBCHOD.CZ 450,-

-: 90x200x18 cm
barva: fialová
gramáž: 190
materiál: jersey
praní: 40
složení: 95% bavlna, 5% elastan
specifikace: český výrobek
výrobce: dadka

Další Ložní povlečení