1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Klasické
  5. Bavlněné prostěradlo hnědé 140x240 cm Rozměr: 140 x 240 cm (jednolůžko), Gramáž (hustota vlákna): Standard (135 g/m2)

Bavlněné prostěradlo hnědé 140x240 cm Rozměr: 140 x 240 cm (jednolůžko), Gramáž (hustota vlákna): Standard (135 g/m2)

Bavlněné prostěradlo

Klasické a stále vyhledávané bavlněné prostěradlo je 100% přírodní a šetrné k pokožce. Oblíbené je pro svou lehkost, prodyšnost a snadnou údržbu. Vlákna při správné péči vydrží dlouho jako nová, jedinou nevýhodou je nutnost žehlení. Ideální volba do školek, hotelů a různých typů ubytovacích zařízení.

    • Materiál: 100% bavlna
    • Gramáž materiálu: 135 g/m2 | 150 g/m2
Rozměr prostěradla 140 x 240 cm

Prostěradla o rozměrech 140 x 240 cm jsou šitá na jednolůžkové postele. Pokud dáváte přednost klasice, vybírejte bavlněné provedení, které je navíc šetrné k pokožce celého těla. Barvy prostěradla snadno zkombinujete s ložním prádlem a interiérem celé ložnice.

Gramáž 135 g/m2

Standardní gramáž 135 g/m2 jsou klasická plátna, která jsou oblíbená pro svoji prodyšnost, savost a snadnou výměnu v mnoha typech ubytovacích zařízeních.

Gramáž 150 g/m2

Standardní gramáž 150 g/m2 u prostěradel naleznete především v provedení froté. Dosahují vysoké kvality a oblíbenosti.

Barva prostěradlaHnědá

Vyčarujte kouzlo domova a tepla s prostěradlem v hnědém tónu. Barvu krajiny a země hravě zkombinujete s barvami v přírodním spektru. Chlubí se snadnou údržbou a vysokou oblíbeností u mnoho rodin na vesnicích i ve městech.

NapínáníProstěradlo není napínací

Dáváte přednost klasice? Pořiďte si tradiční plachtu. Prostěradla typu plachta se nenapínají a jsou oblíbená nejen v domácnostech, ale hlavně v hotelech nebo zdravotnických zařízeních. Výměna je rychlá a snadná, během okamžiku máte čistě povlečeno.

Prostěradlo bez gumy

Klasická povlečení bez gumy se těší stále velké oblibě. Své místo má v nejrůznějších typech ubytovacího zařízení, ve školkách nebo domovech pro seniory. Plátno snadno a rychle vyměníte. Bavlna zaručí komfortní spánek po celou noc a péče o ní je nenáročná.

Na kolik stupňů prostěradlo prát?

Šetrné praní na 40 °C snese v podstatě každý materiál. Ložní prádlo se nejčastěji pere při teplotách od 30 do 60 °C. Satén, mikroflanel, froté, jersey nebo krep je možné prát na nižší teplotu, ideálně tedy 40 °C. Zbavíte se nečistot, potu i odumřelých buněk.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často prostěradlo prát?

V posteli strávíme až třetinu života. Praní ložního prádla by tedy mělo být pravidelné. Obecné doporučení je 1x za 14 dní. V teplých měsících, u lidí s vyšší potivostí nebo nemocných se doporučuje interval zkrátit na 1x za týden.

        • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Toto prostěradlo můžete sušit v sušičce

V sušičce doporučujeme sušit na nízké teploty, vysoká teplota může mít neblahý vliv na barvy i látku. Prostěradlo je důležité řádně rozklepat a zavěsit na věšák. Kolíčky nedávejte přes rohy, materiál se může vytahat. Sušení v koupelně je nevhodné, jedná se o nejvlhčí místnost v bytě a prostěradlo může zatuchnout. U většiny materiálů se ale doporučuje sušit na sušáku.

Balení tohoto povlečení obsahuje:
        •  1 ks prostěradla 140 x 240 cm

Styl: Klasické
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 149,-

barva: hnědá
doporučená teplota praní: 60 °c
gramáž: 135 g/m2
gramáž (hustota vlákna): standard (135 g/m2)
materiál: 100% bavlna
napínací: ne
optimální výška matrace: do 20 cm
rozměr: 140 x 240 cm (jednolůžko)
s gumou: ne

Další Ložní povlečení