1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Moderní
  5. Jídelní stůl OPTI - bílá lesk

Jídelní stůl OPTI - bílá lesk

Jídelní stůl OPTI - bílá lesk je nejen prostým nábytkem, ale i elegantním doplňkem, který zkrášlí váš každodenní život a přinese do vaší kuchyně a jídelny nádech luxusu. Tento moderní stůl, vhodný do kuchyní a jídelen, je navržen tak, aby vám sloužil dlouhá léta a stal se středem vašeho domova, kde se rodina a přátelé rádi scházejí.

Jeho stabilní konstrukce zajišťuje vysokou nosnost a díky použitému materiálu MDF laminu nabízí dlouholetou spolehlivost. Jídelní stůl OPTI - bílá lesk představuje ideální kombinaci praktičnosti a stylu a zároveň vám nabízí nenáročný design, který budete moci využít v mnoha interiérech.

Vězte, že investujete nejen do kvalitního nábytku, ale také do místa, kde budete trávit příjemné chvíle s rodinou a přáteli.

Pět přesvědčivých odrážek s největšími benefity produktu:

1. Moderní design: Jídelní stůl OPTI - bílá lesk je navržen s ohledem na nejnovější trendy v interiérovém designu, což jeho jednoduchý a čistý vzhled dokazuje.
2. Vysoká nosnost: Stabilní konstrukce stolu zajišťuje vysokou nosnost a díky kvalitnímu materiálu MDF laminu můžete očekávat dlouholetou spolehlivost.
3. Univerzálnost: Nenáročný design umožňuje zařadit stůl do mnoha různých interiérů - ať už potřebujete stůl do kuchyně nebo jídelny.
4. Střed domova: Stůl je navržen tak, aby se stal centrem vašeho domova - místem, kde se schází rodina a přátelé.
5. Investice do kvality: Když si vyberete jídelní stůl OPTI - bílá lesk, investujete nejen do nábytku, ale také do kvality každodenního života.

Styl: Moderní
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 7759,-

#barva filtr: bílá
abs: ano
barevné provedení: bílá lesk
hloubka: 70 cm
materiál: ltd, mdf lamino
rozkládací: ano
šířka: 129 / 168 cm
styl: moderní
výška: 58 / 75 cm

Další Jídelní stoly a sety